[A6 C6] czytanie sms'ów w MMI Navigation plus
[A6 C6] czytanie sms'ów w MMI Navigation plus
Czy ktoś się orientuje czy jest taka opcja aby w momencie kiedy używa się zestawu głośnomówiącego w MMI za pomocą bluetooth, czytać SMSa który przyszedł? ew napisać? (oczywiście stojąc a nie jadąc - gdyby ktoś się zaraz pojawił z komentarzem że to niebezpieczne) . Pytam bo kolega ma Passata w którym po podłączeniu do systemu na ekranie środkowych (tym małym w zegarach) może czytac smsy. Ja u siebie tego nie zauwazyłem. moze ktoś wie czy jest na to jakiś patent chyba że to tylko hipoteza.
Pozdrawiam posiadaczy Audi
2.0 TFSI + virus => 248KM / 360Nm
można? hehe

grzebałem dzisiaj z pół godziny, ni cholery nie znalazłem opcji. obstawiam że vw pasek ma lepsze urządzenie 
ps. widziłem twój filmik na youtube. ja na razie 242 poleciałem ale to nie był max bo się nie zdązyłem rozpędzić myślę że 250 zamknę bez większych problemów. ile ci faktycznie wyszło?

ps. widziłem twój filmik na youtube. ja na razie 242 poleciałem ale to nie był max bo się nie zdązyłem rozpędzić myślę że 250 zamknę bez większych problemów. ile ci faktycznie wyszło?
można? hehe

ja nie próbowałem maxa bo nie było gdzie, zawsze się boje że mi antena od CB zleci
ale nie sądzę aby 260 mi poleciał. obstawiam max 250-252 coś w tym stylu. i tak nieźle po przeróbce ze 170 KM na 248
mam nadzieję że ma rezerwy w mechanice hehe. bo jak mi sprzęgło czy coś poleci będzie wtopa.

można? hehe

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
właśnie. bo problemu nie rozwiązałem. znalazłem w ustawieniach telefonu (ale w MMI) taką opcję jak box number? chyba coś takiego. wpisałem tam swój numer telefonu ale szału nie było. tzn nic się nie zadziało. wydaje mi się że nie można tych smsów czytać. dziwne w sumie bo na pewno w nowej R8 można a niby ten system tez się nazywa MMI Navigation plus. nop ale R8 to R8 a nie tuzinkowe A6 

można? hehe