UneeK pisze:Podepnij prostownik, to nie zaszkodzi a oszczędzi Ci nerwówki i w razie czego niepotrzebnych komplikacji.
no właśnie tylko teraz zauważyłem że mój prostownik jest do małych aku i pewnie nie wyrobi przy tym kolosie w bagażniku ale spróbuje na odpalonym silniku, ponoć też tak można
Panowie a zapomniałem zapytać, czy po upgradzie BT, MMI dalej będzie spolszczone czy przywróci do ustawieĂą fabrycznych??
Jakoś nie mam czasu się za to zabrać ale na tym weekendzie już muszę znaleźć tą godzinkę
Sprawdz gdzie masz zapisane kontakty ? Ja mam tez galaxy S I dziala pieknie.
Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
Siedzialem jakies 5 minut.Moze to za malo?Pociagnie kontakty z sima czy tez z pamieci telefonu?Jest wogole jakas mozliwosc importu na stale do ksiazki adresowej w audi?
Domel48 pisze:Siedzialem jakies 5 minut.Moze to za malo?Pociagnie kontakty z sima czy tez z pamieci telefonu?Jest wogole jakas mozliwosc importu na stale do ksiazki adresowej w audi?
Tak, jest ale tylko jeśli załaduje Twoją książkę z telefonu.
Daj mu wiecej czasu ja tez sporo musialem czekac na poczatku.
Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
Po aktualizacji 2x CD2 jest opcja SIM+pamięć telefonu. Niestety, nie łyka.
Wiem, że to nowy telefon - Samsung Galaxy S3, ale może komuś udało się zassać książkę telefoniczną?
No walczę od dwóch dni. Po usunięciu urządzeni, przywróceniu domyślnych ustawień, telefon wyrzuca komunikat, że auto chce się dobrać do kontaktów.
I na tym, póki co, się kończy... Jak coś uda się wygrzebać (a byłem już na stronie społeczności AUDI USA ), podeślę - może się przyda potomnym.