[ audi a6 c5] navi plus rds-tmc
[ audi a6 c5] navi plus rds-tmc
witam mam podobny problem wyskakuje mi taki komunikat: RDS-TMC tunera jest złe lub nie nawiązane i nie wiem co może być przyoczną dodatkowa wyskakują mi takie błędy na polskim vau4,9
1317 Sterownik tablicy przyrządów-J285
magistrala CAN brak sygnału
862 Antena nawigacji
obwód przerwany
867 Połączenie z ABS
brak sygnału
i nie wiem czy ten tuner tmc jest uszkodzony czy brak anteny nie mam pojęcia proszę o pomoc. i jeszcze jedno nie mam tv nic się nie włącza na przycisku radio/cd/tv tak jak by tylko było radio i cd proszę o pomoc
pozdrawiam
1317 Sterownik tablicy przyrządów-J285
magistrala CAN brak sygnału
862 Antena nawigacji
obwód przerwany
867 Połączenie z ABS
brak sygnału
i nie wiem czy ten tuner tmc jest uszkodzony czy brak anteny nie mam pojęcia proszę o pomoc. i jeszcze jedno nie mam tv nic się nie włącza na przycisku radio/cd/tv tak jak by tylko było radio i cd proszę o pomoc
pozdrawiam
jak wejdę gdzieś w ustawienia to pisze że zlokalizowane 32 satelity a odebrane 0.czyli skoro ten tuner tmc jest w Polsce nie potrzebny to co jeszcze może być z moją navi co mam sprawdzić lub jak? może polecisz mi jakiś kabel do vaga bo kupiłem vag-k+can Commander i nic nie mogę zrobić pucz kasowania błędów i na dodatek łączyno sie tylko z polskim vagiem 4.9 bo z vag-com nie chce napisz proszę jaki kabel i program będzie najlepszy i co mogę zrobić z tą navi 

czy ten kabel będzie pasował do tych programów
http://viaken.pl/pl/diagnoza-vag/vag-us ... ieski.html
[ Dodano: 2012-06-08, 13:05 ]
nie Oryginalnego GPS nie mam tylko chyba dokładaną antenę na środku tylnej szyby.A w tylnym słupku mam jakiś cienki podłużny sterownik ale to chyba się łączy z radiem sam nie wiem chyba bez elektryka się nie obędzie
http://viaken.pl/pl/diagnoza-vag/vag-us ... ieski.html
[ Dodano: 2012-06-08, 13:05 ]
nie Oryginalnego GPS nie mam tylko chyba dokładaną antenę na środku tylnej szyby.A w tylnym słupku mam jakiś cienki podłużny sterownik ale to chyba się łączy z radiem sam nie wiem chyba bez elektryka się nie obędzie

-
- Forum Audi A6 / A7
HE HE z tym to cyrk na kołach .Nic nie trzeba kupować oprócz kabla i kamery no chyba ze masz tuner tv i go używasz bo ja nie mam wiec se dałem rade, jest tylko mały mankament a mianowicie obraz mam zielony z powodu tego ze radio chodzi w systemie NTFC a kamera nadaje w PAL ale nie przeszkadza mi to, mam jak w noktowizorze, widać nawet w nocy bez świateł bo kamerkę mam z diodami.
Jak jesteś zainteresowany to wyśle ci co i jak na @ bo to nie ten temat.
ps jeśli masz tuner tv to powinno być prościej (działający oczywiście i z funkcją AV)
Jak jesteś zainteresowany to wyśle ci co i jak na @ bo to nie ten temat.
ps jeśli masz tuner tv to powinno być prościej (działający oczywiście i z funkcją AV)