Mapa Polski 2013 do RNS-D
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Mattez
- Forum Audi A6 / A7
Witam
Dla zainteresowanych informuję, że wypaliłem z powodzeniem nawigację na płycie CD marki Kaufland za 70 gr
Operacja wykonana na najnowszej wersji CloneCD 5.3.1.4 za pomocą specjalnego profilu (płyta nagrana za pomocą domyślnego profilu DATA CD nie działała) z prędkością 1x.
Zainteresowanych poproszę o PW, to podeślę plik profilu.
Pozdrawiam
Dla zainteresowanych informuję, że wypaliłem z powodzeniem nawigację na płycie CD marki Kaufland za 70 gr

Operacja wykonana na najnowszej wersji CloneCD 5.3.1.4 za pomocą specjalnego profilu (płyta nagrana za pomocą domyślnego profilu DATA CD nie działała) z prędkością 1x.
Zainteresowanych poproszę o PW, to podeślę plik profilu.
Pozdrawiam
Every problem is easy... once it's solved.
Poniewaz widze, ze wielu z was z powodzeniem tworzy plytki, zarowno do polonizacji RNS-D jak i z mapami 2014, a jednoczesnie tak sie sklada, ze wszystkie komputery z ktorych korzystam NIE maja w ogole napedow CD/DVD, to bylbym wdzieczny jesli znalazlaby sie jakas dobra dusza, ktora bylaby chetna do przygotowania dla mnie takiej plytki.
Zeby nie bylo, ze piractwo, to oczywiscie pokryje "tylko" koszty przesylki w wysokosci tych kilkudziesieciu zlotych
Zeby nie bylo, ze piractwo, to oczywiscie pokryje "tylko" koszty przesylki w wysokosci tych kilkudziesieciu zlotych

Ja próbowałem wypalić na dwa rożne sposoby i cały czas wywala mi komunikat że płyta nie jest kompatybilna. Czy ktoś z Was może mi potwierdzić że moj RNS to DX ? Dodam tylko że płyty mam chyba sprawdzone bo aktualizacja softa na 4.1 0102 ze spolszczeniem się powiodła i navi ją odczytała bez problemu.
Poniżej zdjęcie oryginalnej mapy która pracuje obecnie
Jeśli jest to dx to gdzie szukać przyczyny ?
Poniżej zdjęcie oryginalnej mapy która pracuje obecnie
Jeśli jest to dx to gdzie szukać przyczyny ?
Teoretycznie 13/14 PL/CZ. Takie miały być...
[ Dodano: 2015-08-29, 19:46 ]
kompas9 a mapa którą pobrałeś jest z chomika ? Zastanawia mnie czy jest jakaś różnica bo na chomiku wielkość to prawie 289MB a w pozostałych linkach to 214MB. Tej na 289MB za nic nie chce mi odczytać
[ Dodano: 2015-08-30, 08:43 ]
Wczoraj jeszcze późnym wieczorem już bez większej nadziei spróbowałem wypalić na innych płytach tj. Sony, Maxell i z rożnych źródeł oczywiście bez powodzenia. Próbowałem również ze starszą mapą i nic. Ręce jak nie jednemu opadają. Jest ktoś z w-wy lub bliskich okolic co chciałby zorganizować małego spota technicznego
?
[ Dodano: 2015-09-29, 08:35 ]
Czy któryś z posiadaczy mapy PL/CZ 13/14 orientuje się czy jest w niej droga - autostrada A2 odcinek Warszawa-Łódź ?
[ Dodano: 2015-08-29, 19:46 ]
kompas9 a mapa którą pobrałeś jest z chomika ? Zastanawia mnie czy jest jakaś różnica bo na chomiku wielkość to prawie 289MB a w pozostałych linkach to 214MB. Tej na 289MB za nic nie chce mi odczytać

[ Dodano: 2015-08-30, 08:43 ]
Wczoraj jeszcze późnym wieczorem już bez większej nadziei spróbowałem wypalić na innych płytach tj. Sony, Maxell i z rożnych źródeł oczywiście bez powodzenia. Próbowałem również ze starszą mapą i nic. Ręce jak nie jednemu opadają. Jest ktoś z w-wy lub bliskich okolic co chciałby zorganizować małego spota technicznego

[ Dodano: 2015-09-29, 08:35 ]
Czy któryś z posiadaczy mapy PL/CZ 13/14 orientuje się czy jest w niej droga - autostrada A2 odcinek Warszawa-Łódź ?