Brak kodu Navigation Plus
Brak kodu Navigation Plus
Witam, zgubiłem kod do radia (Navigation Plus) i tutaj nasuwa się pytanie, czy jak wyciągne radio to będzie tam numer serjny? bo podobno trzeba ten numer można tylko programatorem odczytać..?
- maliniak-100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
kod radia
Witam
Ja kupiłem samochód sprowadzony z Niemiec i nie było kodu .Jest kolo który się tym zajmuje , kosztuje to 30zł , kod mi przesłał jego nr 603 320 321 nr fabryczny musisz mu przesłać ,wyjmiesz radio i wszystko jest na nalepce ,że by wyjąć radio potrzebne są cztery klucze kupisz na allegro za 5 zł.
Pozdrawiam
Ja kupiłem samochód sprowadzony z Niemiec i nie było kodu .Jest kolo który się tym zajmuje , kosztuje to 30zł , kod mi przesłał jego nr 603 320 321 nr fabryczny musisz mu przesłać ,wyjmiesz radio i wszystko jest na nalepce ,że by wyjąć radio potrzebne są cztery klucze kupisz na allegro za 5 zł.
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Re: Brak kodu Navigation Plus
Można też bez numeru seryjnego, facet wlutowuje sie w odpowiednie miejsce w płytce i odczytuje kod jakimś programem (nie chciał nic pokazaćduduss6c5 pisze:czy jak wyciągne radio to będzie tam numer serjny? bo podobno trzeba ten numer można tylko programatorem odczytać..?