bletooth do rns-d
bletooth do rns-d
Witam
Mam u siebie navi rns-d, mam instalację w podlokietniku i jakaś kostkę wychodzaca z konsoli po stronie pasażera
Czy jest możliwość dolozenia do tego zestawu bluetooth żeby było słychać rozmówcę w głośnikach?
Może jakiś moduł da radę dokupić i podłączyć. Proszę o podanie konkretnych modeli lub firm
Przy okazji mógłbym jescze tuner tv zamontować ale z tym chyba mniejszy problem, trzeba adapter audio i tuner kupić?
Mam u siebie navi rns-d, mam instalację w podlokietniku i jakaś kostkę wychodzaca z konsoli po stronie pasażera
Czy jest możliwość dolozenia do tego zestawu bluetooth żeby było słychać rozmówcę w głośnikach?
Może jakiś moduł da radę dokupić i podłączyć. Proszę o podanie konkretnych modeli lub firm
Przy okazji mógłbym jescze tuner tv zamontować ale z tym chyba mniejszy problem, trzeba adapter audio i tuner kupić?
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Podepnę się pod temat.
Ma ktoś już zamontowany bluetooth w RNS-D lub znalazł jakichś w internecie? Przewertowałam całe alledrogo i do C5 nic nie znalazłam. U mnie jest telefon w podłokietniku i nawet jestem skłonna go wyrzucić, bo jest mi zbędny (nie mam do niego słuchawki) a zastąpić takim modułem.
Ma ktoś już zamontowany bluetooth w RNS-D lub znalazł jakichś w internecie? Przewertowałam całe alledrogo i do C5 nic nie znalazłam. U mnie jest telefon w podłokietniku i nawet jestem skłonna go wyrzucić, bo jest mi zbędny (nie mam do niego słuchawki) a zastąpić takim modułem.
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Przeczytałam tamten temat i dla mnie nie do końca Doliwa, bzdury pisze, ponieważ u większości operatorów nie da się zdublować karty sim
Co do przekierowania to też "na dwoje babka wróżyła". Jak odbierasz to spoko, a jak dużo dzwonisz to już nie do końca, jeśli ktoś użytkuje telefon głównie do celów służbowych, bo po co na darmo za drugi telefon płacić.

Co do przekierowania to też "na dwoje babka wróżyła". Jak odbierasz to spoko, a jak dużo dzwonisz to już nie do końca, jeśli ktoś użytkuje telefon głównie do celów służbowych, bo po co na darmo za drugi telefon płacić.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
Może i fizycznie jest możliwy dubel karty sim, tylko za każdym razem by trzeba było wyłączać/włączać telefon, bądź ustawiać tryb samolotowy (bo nie jestem w stanie wyobrazić sobie, jak mogłoby zostać zrealizowane połączenie do dwóch odbiorników narazszalony pisze:Doliwa, z całym szacunkiem, ale bzdury piszesz. Poczytajcie ten temat
viewtopic.php?f=95&t=61076