witam
czy moze ktos mi doradzi czy jest mozliwa instalacja najnowszej płyty[niby tak mnie gosc zapewniał]
z mapa poniewaz nie chce mi jej czytac próbowałem czyscic i nic a na starej płycie [mapa cos ok 2008r]smiga bez problemu a ta nowa wiesza sie i nie chce wystartowac,,gosc mówi ze cos z laserem mam ,ale w innej a6 takze płyta
nie działa a inne smigaja bez problemu,,co moze byc za przyczyna??
[a6c5]aktualna płyta navi-zimna
Płyta nagrywana...hm niby z orginału z damskim głosem[meski takze jest] ale jak wspominałem jest z nia
problem..ta starsza smiga bez problemu tylko jest taka nico uboga wg.mnie ta miała informowac dokładniej o trasie
itp..ale dziwi mnie ze takze nie pokazuje nr.budynków[np.miasto ok.50tys..ludnosci] czy to tak ma byc,,ze tylko te najwieksze miasta maja pełna opcje adresu....moze powinienem czegos innego spróbowac ale ten co nagrywa
to mysle ze w tym temacie jest mocny,,ale ale zycie i audi pokazuje cos innego..
problem..ta starsza smiga bez problemu tylko jest taka nico uboga wg.mnie ta miała informowac dokładniej o trasie
itp..ale dziwi mnie ze takze nie pokazuje nr.budynków[np.miasto ok.50tys..ludnosci] czy to tak ma byc,,ze tylko te najwieksze miasta maja pełna opcje adresu....moze powinienem czegos innego spróbowac ale ten co nagrywa
to mysle ze w tym temacie jest mocny,,ale ale zycie i audi pokazuje cos innego..