który płyn do spryskiwaczy nie zamarza ?może macie przetestowane bo to co jest do kupienia zamarza już od -10 st.
wiem- rozwiązaniem może być koncentrat ale też pękają przy- 15st
[audi all] płyn do spryskiwaczy na zime
[audi all] płyn do spryskiwaczy na zime
Ostatnio zmieniony 01 gru 2010, 21:14 przez pet1, łącznie zmieniany 1 raz.
350 tyś bez awarii- tylko w audi
- Hincó
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2010
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Mi takie g*wno zeżarło lakier wokół sprysków i na podszybiu tam gdzie płyn ścieka, podszybie nawet rdzewiećz zaczęło. Także niepolecam tych wynalazków.... :!:carlos pisze: Zimowego płynu natomiast nie polecam w Biedronkach i innych super marketach. .
Castrol do -15 zamarzł w ~ -12. Na orlenie i shellu nigdy nie zawiodłem się...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
A ja wam powiem że polecam płyny z firmy Autoland zimowe i letnie
ładnie pachną nie gubiąc zapachu, trzymają parametry zimą nie marzną na szybach, poza tym są przyjazne dla poliwęglanowych reflektorów które mamy np przy ksenonach czym nie mogą się pochwalić płyny z biedronek i innych takich sobie oraz niektórych stacji nawet renomowanych a cena też nie zabija poza tym autoland od jakiegoś czasu stosuje technologie nano+ i naprawdę jest super np płyn do mycia felg aluminiowych jest ekstra nie dość że super myje to nawet po jakimś czasie fela po deszczu jest czysta
ładnie pachną nie gubiąc zapachu, trzymają parametry zimą nie marzną na szybach, poza tym są przyjazne dla poliwęglanowych reflektorów które mamy np przy ksenonach czym nie mogą się pochwalić płyny z biedronek i innych takich sobie oraz niektórych stacji nawet renomowanych a cena też nie zabija poza tym autoland od jakiegoś czasu stosuje technologie nano+ i naprawdę jest super np płyn do mycia felg aluminiowych jest ekstra nie dość że super myje to nawet po jakimś czasie fela po deszczu jest czysta
Cześć ekipa. Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.