Koledzy chce zamontowac do audi a6c7 sedan 2011 do tylnego zderzaka s line dokładke ,,poliftową" na tzw. 2 podłużne wydechy także polift .Z dokładką nie ma problemu zamontowałem do zderzaka i jest ok. Mały problem mam z zamontowaniem tych wydechów ,przypuszczam,że będzie potrzebne jakieś dodatkowe mocowanie tych wydechów ( chyba po lifcie ) ,czy ktoś z kolegów ,,przerabiał ten temat" ...? Może ktoś ma nr .tych mocowań ?
[ Dodano: 2018-09-09, 09:32 ]
Koledzy nikt nie montował tylnych wydechów po lifcie ...?
tłumik poliftowy do zderzaka s line przedlift
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Amiszewski
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 BMK 224KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Kolego a to nie jest tak ze w srodek tych puszek konserw w polifcie wsadzone sa zwykłe rury od tłumika??
nie przypatruwalem sie osobiscie ale skoro masz zderzak poliftowy i te srebne koncówki to wystarczy obciac w zwyklym tłumiku okrągłe koncówki i dopasować odległośc do zderzaka i tych nowych koncówek. Taniej to bedzie niż miałbys zmieniać na poliftowe tlumiki chociaż nie wiem czy sie roznia czyms po za kształtem koncowek
nie przypatruwalem sie osobiscie ale skoro masz zderzak poliftowy i te srebne koncówki to wystarczy obciac w zwyklym tłumiku okrągłe koncówki i dopasować odległośc do zderzaka i tych nowych koncówek. Taniej to bedzie niż miałbys zmieniać na poliftowe tlumiki chociaż nie wiem czy sie roznia czyms po za kształtem koncowek
no własnie nie wiem ,chyba będzie musiał blacharz przyspawać do końcowych
[ Dodano: 2018-10-11, 19:58 ]
Koledzy udalo sie to zrobic ,czyli do tylnego zderzaka s line dokreciłem dokładke dolną poliftową ( na 2 podłuzne poliftowe wydechy) i te koncowki wydechów poliftowych dospawałem do tylnych tłumików ( mam aktywne )
[ Dodano: 2018-10-11, 19:58 ]
Koledzy udalo sie to zrobic ,czyli do tylnego zderzaka s line dokreciłem dokładke dolną poliftową ( na 2 podłuzne poliftowe wydechy) i te koncowki wydechów poliftowych dospawałem do tylnych tłumików ( mam aktywne )