Tabliczka znamionowa
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 5.2 435KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Tabliczka znamionowa
Panowie mam pytanko, gdzie w C7 szukać tabliczki znamionowej (naklejki) z masami pojazdu itp (vin to wiem ze pod maska z lewej strony, a wklejka z wyposażeniem w bagażniku). Dzisiaj oglądałem jeden pojazd i nie mogłem namierzyć a wiem ze na każdym przeglądzie na stacji diagnostycznej jest to sprawdzane
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kuba
- Rocznik: 2012
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
Re: Tabliczka znamionowa
Odświeże nieco temat, nie mogę znależć w swojej A6 C7 Avant przedliftowej wlepki z kodami wyposazenia, w ktorym miejscu to sie u was znajduje?
U mnie w komorze kola zapasowego tam gdzie aku nigdzie nie moge namierzyc, pod kanapa rowniez brak, wszystko pokryte wykladzinami/wlokninami ale i pod nimi zagladalem i brak wlepki.
U mnie w komorze kola zapasowego tam gdzie aku nigdzie nie moge namierzyc, pod kanapa rowniez brak, wszystko pokryte wykladzinami/wlokninami ale i pod nimi zagladalem i brak wlepki.
Regulamin:
(...)
8. Koniecznie musisz pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy po opublikowaniu wiadomości na forum, użyj opcji "edytuj", aby je poprawić. Nagminne łamanie zasad ortografii będzie karane ostrzeżeniem.
regulamin-forum-audi-a6-a7-klub/regulam ... 00638.html
(...)
8. Koniecznie musisz pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy po opublikowaniu wiadomości na forum, użyj opcji "edytuj", aby je poprawić. Nagminne łamanie zasad ortografii będzie karane ostrzeżeniem.
regulamin-forum-audi-a6-a7-klub/regulam ... 00638.html
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
Re: Tabliczka znamionowa
U mnie jest na subwooferze. Widać ją od razu więc pewnie jej nie masz po prostu.
Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto