kupiłem audi a6 c7 wydaje sie,ze ma system keyless -- zapala z kluczykiem w kieszeni na przycisk start kolo skrzyni... klamki maja taki charakterystyczny kwadracik wiec zdaje sie,ze maja system key less ?--- ale po jego dotknieciu nic sie nie dzieje... trzeba otworzyc auto z pilota ?
w czym może być problem ?
klamki key less nie działa ?
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Obstawiam że problem leży w tym że nie masz keyless entry
Każda C7 ma odpalanie z przycisku z kluczykiem w kieszeni (keyless go).
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Każda C7 ma odpalanie z przycisku z kluczykiem w kieszeni (keyless go).
Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2012
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
Najprościej, to zamknij samochód z pilota, podejdź po drzwi z kluczem w kieszeni i spróbuj otworzyć którekolwiek drzwi, jak nie ruszy to nie posiadasz na swoim pokładzie owego systemu. i tak, można w/w samochód doposażyć w owy system 

WYKONANE MODY:
1)BOSE
2) OGRZEWANIE POSTOJOWE
3) SIDE ASSIST
4) LINE ASSIST
5) ACC
6) KAMERA COFANIA
7) PEŁNE QQ2
8) TUNER TV DVBT
9) SOFT CLOSE
10) HUD
11) NIGHT VISION
12) HaK ORIS
13) Wymiana oświetlenia wewnętrznego, na pełen LED
PLANY
1) PNEUMATYKA
1)BOSE
2) OGRZEWANIE POSTOJOWE
3) SIDE ASSIST
4) LINE ASSIST
5) ACC
6) KAMERA COFANIA
7) PEŁNE QQ2
8) TUNER TV DVBT
9) SOFT CLOSE
10) HUD
11) NIGHT VISION
12) HaK ORIS
13) Wymiana oświetlenia wewnętrznego, na pełen LED
PLANY
1) PNEUMATYKA
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
Weź pod uwagę że jest kawał samochodu do rozebrania.
Mi przeszedł entuzjazm gdy zobaczyłem że za same graty kufatec (wiem wiem, tanio to tam nie jest) liczy sobie przeszło 600ojro. Nie wiem ile by kosztowało wszystko na jakichś używkach ale sądzę, że z robotą (no chyba ze sam będziesz dłubał) za mniej niż 2kPLN nie ma szans. Dla mnie to trochę za dużo jak za taki trochę dyskusyjny mod (w samochodzie żony mam to i często mnie wkurza ten cały keyless, nie wspominając o kwestii ułatwiają złodziejom życia)
ale to tylko moja opinia rzecz jasna.
Mi przeszedł entuzjazm gdy zobaczyłem że za same graty kufatec (wiem wiem, tanio to tam nie jest) liczy sobie przeszło 600ojro. Nie wiem ile by kosztowało wszystko na jakichś używkach ale sądzę, że z robotą (no chyba ze sam będziesz dłubał) za mniej niż 2kPLN nie ma szans. Dla mnie to trochę za dużo jak za taki trochę dyskusyjny mod (w samochodzie żony mam to i często mnie wkurza ten cały keyless, nie wspominając o kwestii ułatwiają złodziejom życia)

Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto