Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

zgubiony kluczyk od haka

Nadwozie
ODPOWIEDZ
ZIEMBA
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

zgubiony kluczyk od haka

Post autor: ZIEMBA » 01 kwie 2013, 09:40

Kupilem C6 avant z odpinabym hakiem ale nigdzie bie ma do niego kluczyka. Poprzedni wlasciciel mowil ze nigdy nie uzywal haka i nie wie co z kluczykiem. Macie moze jakis pomysl sksd wziac teraz tski kluczyk? Ci co otwieraja samochody i dorabiaja klucze potrafili by dorobic?

ZIEMBA
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ZIEMBA » 01 kwie 2013, 20:16

Hak jest. Wklada sie go od spodu w zatrzask. Tylk
o zeby go zdjac to trzeba przekrec takim kolkiem
w prawo badz w lewo. Nie ma kluczyka to kolko sie nie da przekrecic. Boje sie ze jsk wepne hak to sie zatrzasnie i go potem nie wyjme. A czasami potrzebuje cos przewiesc na przyczepce. Jutro wrzuce zdjecie haka.

ZIEMBA
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ZIEMBA » 01 kwie 2013, 21:12

Tak, na tablicxce jest nspisane westfalia. Nie jest to zaden elektryczny hsk, glowka jezt odpinana i chowana w bagarzniku.

ZIEMBA
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ZIEMBA » 01 kwie 2013, 21:59

robert229 pisze:ZIEMBA, jak napisałem wcześniej że kluczyk tylko zabezpiecza kulę przed kradzieżą.ÂŻeby go odblokować pociągasz gałkę i kręcisz zgodnie ze wskazówkami zegara,tak go odblokujesz.Zresztą na gałce masz odpowiednią pokazaną strzałkę jak odblokować <okok>
Czyli mowisz ze galke trzeba pociagnac do siebie i sie obruci? Jutro rano zejde i to sprswdze. Jak sie uda to masz u mnie duze piwko. Jakbys cos potrzebowal w sprawach lakierniczych to pisz!

ZIEMBA
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ZIEMBA » 02 kwie 2013, 12:31

Jest jak mówiłeś Robert, szacun dla Ciebie <okok>
censored pisze:Po co w taki razie byłby kluczyk - tylko do wkładania ?
censored, wkładasz hak, zamykasz go kluczykim który chowasz do portwela i nikt Ci tego haka nie ukradnie. Jak nie zamkniesz na kluczyk to kazdy może podejsc i wypiąć sobie hak, tak to działa :]

ZIEMBA
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ZIEMBA » 02 kwie 2013, 18:58

censored, dzisiaj sprawdzałem. Nie mam kluczyka, wsadziłem dzisiaj hak i ładnie się wpiął a potem normalnie sie wypiął. Kluczyk jest tylko po to, żeby zabezpieczyć włożony hak przed ewentualną kradzieżą, zamykasz i nik go nie wyjmie. Mówimy tu o C6

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja