Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C6 Sedan] Zderzak s line 2009-... po liftingu

Nadwozie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcin Barnaś
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C6 Sedan] Zderzak s line 2009-... po liftingu

Post autor: Marcin Barnaś » 19 lut 2011, 14:57

Witajcie.
Poszukuje numerów katalogowych do halogenów i spryskiwaczy do zderzaka Audi A6 C6 (4F0) wersja s-line po 2009 (po lifcie). Jestem właśnie w trakcie zmiany i brakuje mi tylko (albo aż) tych części. W serwisie nie potrafili mi ich znaleźć bez numerów. Ewentualnie jakby ktoś miał namiary gdzie można je zdobyć to będę bardzo wdzięczny :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich klubowiczów.

Awatar użytkownika
Rabel3
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Rafał
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 ASN 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Diesel

Re: Zderzak s line 2009-... po liftingu

Post autor: Rabel3 » 20 lut 2011, 14:38

Marcin Barnaś pisze:Witajcie.
Poszukuje numerów katalogowych do halogenów i spryskiwaczy do zderzaka Audi A6 C6 (4F0) wersja s-line po 2009 (po lifcie). Jestem właśnie w trakcie zmiany i brakuje mi tylko (albo aż) tych części. W serwisie nie potrafili mi ich znaleźć bez numerów. Ewentualnie jakby ktoś miał namiary gdzie można je zdobyć to będę bardzo wdzięczny :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich klubowiczów.
Marcin Barnaś
Tak na przysłość widzę że jesteś nowy ale nie zakładaj nowego Postu o zderzaku po lifcie 2009 bo to nie nowość na Forum , bo wystarczyło poszukać w dziale Tuning Wizualny i tam masz parę tematów odnośnie zdrzaków po lifcie do A6C6 i mógłbyś śmiało sie podłączyc z pytaniem.

Pozdrawiam <luzik>

Awatar użytkownika
Marcin Barnaś
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Marcin Barnaś » 21 lut 2011, 13:48

Zgadza sie-jestem nowy. Zaraz wskocze tez do dzialu powitań :)
Wiem ze to nie nowość. Szukałem ale sie jeszcze nie dokopałem do numerów katalogowych. Inne rzeczy juz znam i wiem. Co zrobic co pasuje i co nie. Jestem juz na finiszu. Poszukam jeszcze w tym dziale co polecasz. Dziekuje za podpowiedź. Jakby ktos jeszcze znal te numery to za podanie ich tu bede wdzieczny :)

Pozdrawiam :)

[ Dodano: 2011-04-04, 21:39 ]
Udało mi sie wreszcie zakończyc prace na liftingiem. Numerów nie bylo na tym forum(niestety). Znalazłem je na amerykańskim i niemieckim forum oraz potwierdziłem ofertą liftingową znalezioną na włoskiej stronie. Jakby ktoś potrzebował to piszcie,chętnie pomoge. Efekt przeróbki widać na innym moim poście.
a6-c6-po-niestandardowym-lifcie-vt33543.htm#376277
Pozdrawiam :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja