Uszkodzenie progu a6 c6
-
- Forum Audi A6 / A7
Uszkodzenie progu a6 c6
Witam mam pytanie poneważ ostatnio przeciskając się przez parking pogiałem prawy próg, wiecie może jaki jest koszt jego naprawy???
-
- Forum Audi A6 / A7
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Możesz podjechać do firmy zajmującej się auto-detailingiem. Gorsze rzeczy wyciągają
Mi w poprzednim aucie wyciągnęli drzwi, które były wgięte 25cm/30cm. Zaczął blacharz, ale mu kompletnie nie wyszło, narobił tylko dużo mniejszych dołków i stwierdził, że bez szpachli się nie obędzie jak ma być na równo, a po firmie j/w śladu nie było widać.

-
- Forum Audi A6 / A7
- makaveli2pac
- Forum Audi A6 / A7
To co ja odje*#@&^ to nie mieści się w głowie.
Kijowo postawiłem lewarek kolo pasażer przód chyba lewarek nie wszedl w ten plastik i podnosze stoi auto nagle jebut boom wpadł lewarek w przód zmiazdzył cały prog dziura jak po bombie
![Obrazek]()
Może ktoś ocenic czy trzeba ciac próg czy wyciagnac obspawac załozyc epoksyd zamalować. Ile moze taka przyjemnosc kosztowac.
Wiem wiem można nazwac mnie debilem
[ Dodano: 2017-04-05, 20:14 ]
Dzisiaj byłem u lakierniko blacharza. popatrzał i rzekł " da rade naprostujemy cos tam lekko wspawamy zakonserwujemy porzadnie zamalujemy i weźmiemy 600zl niby drogo ale przy ostatnich kosztach jakie wydałem na skrzynie biegów to jak zakup lizaczka dla mnie :D Poszukam moze czy da sie wyrwac tanszego, bo wiadomo ze na pierwszym lepszym nie ma co sie napalać
Kijowo postawiłem lewarek kolo pasażer przód chyba lewarek nie wszedl w ten plastik i podnosze stoi auto nagle jebut boom wpadł lewarek w przód zmiazdzył cały prog dziura jak po bombie
Może ktoś ocenic czy trzeba ciac próg czy wyciagnac obspawac załozyc epoksyd zamalować. Ile moze taka przyjemnosc kosztowac.
Wiem wiem można nazwac mnie debilem

[ Dodano: 2017-04-05, 20:14 ]
Dzisiaj byłem u lakierniko blacharza. popatrzał i rzekł " da rade naprostujemy cos tam lekko wspawamy zakonserwujemy porzadnie zamalujemy i weźmiemy 600zl niby drogo ale przy ostatnich kosztach jakie wydałem na skrzynie biegów to jak zakup lizaczka dla mnie :D Poszukam moze czy da sie wyrwac tanszego, bo wiadomo ze na pierwszym lepszym nie ma co sie napalać