W takim razie kłania się wydatek na nowe żarniki. Sam wymieniałem u matki w Golfie V to wiem jaka jest różnica jak założysz nowe, nawet w deszczu będzie rewelacja . W Golfe objawy były takie że świeciły na niebiesko-fioletowo i jeden żarnik czasami lubił sobie zamigotać.ZelvaBOi pisze:Ja tylko kolor porownuje. Nie wyciagam bo nie mam po co, ale wiem, ze faktycznie na mokrym asfalcie to syficznie swieca - odnioslem wrazenie, ze gorzej niz H4 w moim Golfie i zastanawialem sie czy ich nie wymienic na cos innego.
[A6 C6] światła HID
- Dodek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
jaskol1 podejrzewam ze masz zwykly reflektor na h1/h7 - wiec wkładanie do tego Hid'ów powodowac będzie że światla beda swieciły w kosmos i oślepiały innych - czego nienawidze ! Hid powinno zakladac tylko jak ma sie soczewkę w reflektorze bo wtedy światlo jest przynajmniej jakoś ukierunkowane. :roll:
Łan tu sri TDI :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: S6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Włożyć można
Schody zaczynają się przy kontroli policyjnej. I nie ma tu znaczenia że ktoś powie że "jeździ od roku, widzi super i nikt go nie zatrzymał. a jak zatrzymał to się nie czepiał " :lol: ... za którymś razem zatrzyma, uczepi się, a auto na lawecie odjedzie na najbliższy parking policyjny. Czy tu, czy w DE, czy w GB.
I jeszcze jedna rzecz o której warto pamiętać... : przy najmniejszej stłuczce, niezależnie czyja będzie wina - gość z HIDami wreflektorze H7/H1 (i inne H) - jeśli tylko ktokolwiek (np sprawca wypadku) zauważy ten fakt - jest z mety na przegranej pozycji. Ubezpieczalnia oczywiście nie wypłaca w takich sytuacjach roszczeń. Z polis AC - również...
Schody zaczynają się przy kontroli policyjnej. I nie ma tu znaczenia że ktoś powie że "jeździ od roku, widzi super i nikt go nie zatrzymał. a jak zatrzymał to się nie czepiał " :lol: ... za którymś razem zatrzyma, uczepi się, a auto na lawecie odjedzie na najbliższy parking policyjny. Czy tu, czy w DE, czy w GB.
I jeszcze jedna rzecz o której warto pamiętać... : przy najmniejszej stłuczce, niezależnie czyja będzie wina - gość z HIDami wreflektorze H7/H1 (i inne H) - jeśli tylko ktokolwiek (np sprawca wypadku) zauważy ten fakt - jest z mety na przegranej pozycji. Ubezpieczalnia oczywiście nie wypłaca w takich sytuacjach roszczeń. Z polis AC - również...
Wykonane mody :
C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak
C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak
Ja bym jednak zainwestowal w orginalne lampki po lifcie :-D , i nie bawil sie w takie wynalazki http://moto.allegro.pl/item963220250_la ... ml#gallery
Tylko, że te światła też są Halogenowe, więc po wsadzeniu tam ksenonów stają się nielegalne.jaskol1 pisze:no to daje do myslenia :mrgreen:
bedzie trzeba chyba nowe lampy z soczewkami zprezentowac sobie
tutaj
znalazlem cos fajnego ale cena troszke troszke :roll:
-
- Forum Audi A6 / A7
fajne i niedrogo (aż tak) tylko cholera w tej anglii muszę jeżdzić po lewej stronie więc muszę chyba mieć angielskie nie??Tomas pisze:Ja bym jednak zainwestowal w orginalne lampki po lifcie :-D , i nie bawil sie w takie wynalazki http://moto.allegro.pl/item963220250_la ... ml#gallery
VODKA- connecting people