Wydaje mi się, że do składania nie musisz nic kodować. Ja w przedlifcie po prostu wpiąłem wtyczki lusterek w sterowniki drzwi i od razu działało.mariuszkunc pisze:predki, a który z tych kodów odpowiada za składanie lusterek elektrycznych?
[A6 C6] składane el. lusterka montaż
montaż lusterek
witam,
koledzy miałem lusterka 7 pinowe, kupiłem 13 pinowe, moduł w drzwiach mam 4F0959793F i też ma 7 pinów ,muszę kupić moduły z 13 pinami .proszę o info jaki moduł powinienem kupić żeby wszystko ruszyło.
ps .nowe lustra zamontowałem pod stare moduły i ustawianie działa .
koledzy miałem lusterka 7 pinowe, kupiłem 13 pinowe, moduł w drzwiach mam 4F0959793F i też ma 7 pinów ,muszę kupić moduły z 13 pinami .proszę o info jaki moduł powinienem kupić żeby wszystko ruszyło.
ps .nowe lustra zamontowałem pod stare moduły i ustawianie działa .
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
przede wszystkim wypiąłem przewody z kostki, tę gumkę zaslepiającą wyszarpałem do przodu ,do siebie.
potem najgorsze ,przewód jest w drzwiach przyłapany gdzieś do ramy. zrobiłem nastepująco. do końca instalacji dowiązałem asekuracyjnie metr przewodu .wykożystany będzie potem do ponownego wprowadzenia kabla nowego lustra. złapałem za kabel przy lustrze i pociągnąłem do góry. po chwili szarpania za kabel, puściło. do wyciągniętego kabelka dowiązałem nowe lusterko i wprowadziłem kabel założyłem gumkę ,potem w piełem do kostki i do modułu . To na tyle
[ Dodano: 2019-03-06, 21:44 ]
do ollyon86 dzięki za info ,ale moje auto jest z końca 2006 a modelowo 2007, a na rynku wtórnym najwięcej jest modułów z 2005 roku i w rdół te z 2006r mozna znaleść za 76zł i więcej
jak laik zapytam te 2005 mogę smiało zakładać
potem najgorsze ,przewód jest w drzwiach przyłapany gdzieś do ramy. zrobiłem nastepująco. do końca instalacji dowiązałem asekuracyjnie metr przewodu .wykożystany będzie potem do ponownego wprowadzenia kabla nowego lustra. złapałem za kabel przy lustrze i pociągnąłem do góry. po chwili szarpania za kabel, puściło. do wyciągniętego kabelka dowiązałem nowe lusterko i wprowadziłem kabel założyłem gumkę ,potem w piełem do kostki i do modułu . To na tyle
[ Dodano: 2019-03-06, 21:44 ]
do ollyon86 dzięki za info ,ale moje auto jest z końca 2006 a modelowo 2007, a na rynku wtórnym najwięcej jest modułów z 2005 roku i w rdół te z 2006r mozna znaleść za 76zł i więcej
jak laik zapytam te 2005 mogę smiało zakładać
Koledzy pomóżcie bo mam już mętlik w głowie, sporo czytałem o tych lusterkach, żeby nie zakładać nowego tematu ale ugrzązłem. Czy to prawda, że lusterko pasażera ma mniej pinów niż kierowcy? Posiadam przedlift 2008, w kostce modułu naliczyłem 15 pinów (str. kierowcy nie sprawdzałem). Ilu pinowych lusterek muszę szukać aby zamontować wersję z kierunkami poliftową? Obecnie mam el. składane, regulowane, podgrzewane, fotochrom oraz podświetlane.