[A6 C6] Problem z rdzą !!
[A6 C6] Problem z rdzą !!
Witam..
Ostatnio zauważyłem nowy pęcherz na tylnej klapie ! zaczęło sie pod tablicą rejestracyjną. teraz zaczyna sie pokazywać zalazek rdzy trochę niżej...
Inni też maja problem z tym ? A6 2007 rok Avant 3.0 tdi
Ostatnio zauważyłem nowy pęcherz na tylnej klapie ! zaczęło sie pod tablicą rejestracyjną. teraz zaczyna sie pokazywać zalazek rdzy trochę niżej...
Pozdrawiam norpaw
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Nie pamiętam
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Skrzynia: S-tronic
Re: [A6 C6] Problem z rdzą !!
Ja również mam mały pęcherzyk z rdzą na klapie tuż obok tablicy rejestracji...Przed zakupem auto było mierzone miernikiem lakieru więc wykluczam jakąkolwiek przygodę.....A6 C6 09.2005 Avant 3.0 TDI BMKnorpaw pisze:Witam..
P.S.W mordę jeża-fura za 250 k a wykonanie żałosne(przyciski powycierane po parudziesięciu tysiącach km,rdza i kilka innych dziwnych rzeczy)...
-
- Forum Audi A6 / A7
Na gwarancji czyli ile czasu po zakupie?Czy ktoś w ogóle się orientuje czy Audi daje jakąś dłuższą gwarancję na blachy?Kiedyś za dobrych czasów pamiętam jak Volvo dawało bodajże 12 latek na blaszki:)Mustasj pisze:u mojego ojca też był pęcherzyk na tylnej klapie,ale na gwarancji wymienili cała klapę w Norwegii,nie wiem jak jest w Polsce z gwarancją.
-
- Forum Audi A6 / A7
Szkoda,że te czasy nie powrócą.Teraz to nie ma różnicy czy to TATA czy BMW czy AUDI.Bubel bubla bublem popędza,tu mniej ,tam więcej.... <szok> <szok> <szok>pama pisze:Koledzy, oczywiscie, szkoda, ze pojawila sie u Was rdza![]()
Na pocieszenie moge Wam powiedziec, ze moje TT Coupe, rocznik 99' nie ma rdzy![]()
![]()
Jak to mawia, stare niemieckie przyslowie: Kiedys wszystko bylo lepsze