W moim przypadku też miałem mokry dywanik za kierowcą ale to była tylko woda.
Wygłuszenie kabiny jest porządne w C5 ma ok 10cm i woda/płyn ma w co wsiąkać to wyobraźmy sobie ile musiało się tej wody nalewać poprzedniemu właścicielowi.
Mokra podłoga
-
- Forum Audi A6 / A7
Woda pokazala mi sie za siedzeniem pasazera - po wyciagnieciu wykladziny woda stala na calej prawj stronie samochodu - dlaczego nie przesiakla wykladzina pod nogami pasazera tez jest dla mnie zagadka
Fakt faktem , ze winny byl zatkany odplyw z nagrzewnicy -
Bez rozebrania wykladziny niema szans tego wysuszyc - z wierzchu bedzie sucha a w srodku po kilku miesiacach zacznie plesniec i bardzo nieladnie pachniec
Fakt faktem , ze winny byl zatkany odplyw z nagrzewnicy -
Bez rozebrania wykladziny niema szans tego wysuszyc - z wierzchu bedzie sucha a w srodku po kilku miesiacach zacznie plesniec i bardzo nieladnie pachniec
Problem rozwiązany
Okazało się, że z tyłu było mokro od płynu chłodniczego, który sączył się z uszkodzonej chłodniczki nagrzewnicy i przepływał przy środkowym tunelu z przodu do tyłu. Wyjąłem tylna kanapę, podniosłem wykładzinę i wstawiłem farelkę. Po rozgrzaniu płyn zaczął sam skapywać z gąbki. Wszystko wytarłem i wycisnąłem. Teraz podłoga sucha jak pieprz