[A6 C6] Dyfuzor RS6
[A6 C6] Dyfuzor RS6
witam
rozwazam zakup dyfuzora tylnego zderzaka ala RS6. Widzialem to u kolegi w avancie i wyglada lux, nie jestem jednak przekonany jak bedzie to wygladac w sedanie, kojarzy mi sie to troche z tymi C6 ktore fabrycznie schodza z niepokalowanym/szarym dyfuzorem (zazwyczaj diesle).
czy ma ktos taki dyfuzor zalozony albo dysponuje zdjeciem, linkiem, niewiele tego po necie krazy, rs6 c6 tylko avant, wolalbym to dobrze rozwazyc , nie chce pozniej sie silowac ze zdejmowaniem tego itd
rozwazam zakup dyfuzora tylnego zderzaka ala RS6. Widzialem to u kolegi w avancie i wyglada lux, nie jestem jednak przekonany jak bedzie to wygladac w sedanie, kojarzy mi sie to troche z tymi C6 ktore fabrycznie schodza z niepokalowanym/szarym dyfuzorem (zazwyczaj diesle).
czy ma ktos taki dyfuzor zalozony albo dysponuje zdjeciem, linkiem, niewiele tego po necie krazy, rs6 c6 tylko avant, wolalbym to dobrze rozwazyc , nie chce pozniej sie silowac ze zdejmowaniem tego itd
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 190KM DDDA
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Dołączam się do pytania tylko ze posiadam A6 C6 2.7 TDi Avant 2011 rok i czy podejdzie cos takiego
http://zapodaj.net/2c4222aa9ad37.jpg.html
http://zapodaj.net/2c4222aa9ad37.jpg.html
-
- Forum Audi A6 / A7
Ok czyli mam jasność bo gdzieś słyszałem że do zderzaka w polifcie podejdzie taki dyfuzor s-line bez względu na zderzak ale byłoby to nie logiczne żeby różnica była tylko kosmetyczna pomiędzy normalnym zderzakiem a s-line.
Czyli:
zwykły zderzak polift + zwykły dyfuzor
zwykły zderzak polift + dyfuzor s-line = nie podejdzie
zderzak s-line polift + dyfuzor s-line = oczywiście podejdzie
czyli żeby to zmienić trzeba liczyć jakieś 1200 zł plus malowanie do tego na przód kolejne koszty
chyba nie opłacalne ...
Czyli:
zwykły zderzak polift + zwykły dyfuzor
zwykły zderzak polift + dyfuzor s-line = nie podejdzie
zderzak s-line polift + dyfuzor s-line = oczywiście podejdzie

czyli żeby to zmienić trzeba liczyć jakieś 1200 zł plus malowanie do tego na przód kolejne koszty

-
- Forum Audi A6 / A7