[A6 C6] Demontaz Przedniej Lampy
[A6 C6] Demontaz Przedniej Lampy
Pekla mi zarowka wewnatrz reflektora (testowalem led bez uzycia rezystora jako swiatla postojowe) musze posprzatac jakos ten syf, jest jakies info jak bezpiecznie i dokladnie rozebrac lampe?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
:roll: niestety lampa jest nierozbieralna...
Pozostaję wymontować gadzinę, wyjąć ze środka co się da (żarówki, palnik, balast, silniczek poziomu) i tak długo nią manipulować aż "syf" wyleci
Pozostaję wymontować gadzinę, wyjąć ze środka co się da (żarówki, palnik, balast, silniczek poziomu) i tak długo nią manipulować aż "syf" wyleci

Wykonane mody
:
C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak

C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak
-
- Forum Audi A6 / A7
W tym temacie jest napisane że w Audi A6C6 lampy przednie są nie rozbieralne, więc nie są klejone ?
W innych źródłach są informacje że lampy można rozklejać i poddawać przeróbką więc teraz już mam mętlik w głowie. Planowałem kupić coś takiego : http://alltech24.pl/paski-led-do-lamp/4 ... wskaz.html
i zamontować w lampach by uzyskać taki efekt :
Panowie jak to jest w końcu z tymi lampami przednimi w A6C6 ktoś już rozbierał lampy ?
W innych źródłach są informacje że lampy można rozklejać i poddawać przeróbką więc teraz już mam mętlik w głowie. Planowałem kupić coś takiego : http://alltech24.pl/paski-led-do-lamp/4 ... wskaz.html
i zamontować w lampach by uzyskać taki efekt :
Panowie jak to jest w końcu z tymi lampami przednimi w A6C6 ktoś już rozbierał lampy ?
-
- Forum Audi A6 / A7