[ A6 C6] Carbon puszczoy przez środek auta
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
dobrze gada,troche kicha z tym carbonem-=Rafal=- pisze:neimaD, w życiu.. Zapomnij o takiej profanacji
Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
a mnie się tam podoba, są gusta i guściki. jestem fanem wszelkich przeróbek tuningowych robionych z gustem, które odmieniają auto od fabryki ( oczywiście w pewnych granicach). nie wszyscy są za takimi zmianami bo co zrobiła fabryka tak ma pozostać, ale są osoby, które chcą się wyróżnić z tłumu takich samych aut, a mnie nic tak nie cieszy jak widok na ulicy fajnie zmodyfikowanego auta. kwestia wyboru dobrej folii i wykonania tego jak należy żeby nie wyglądało jak przysłowiowy wiejski tuning z pęcherzami powietrza pod folią.
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Silnik: 2.3 133KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Kontakt:
dla mnie lipa
poza tym nie jestem fanem agresywnych wizualnych przeróbek
widziałem ostatnio octawię chyba 99 rok poobwieszaną spojlerami. progami itp i silnik 1.9 tdi chyba 90 KM
widoki żałosny jak to jeździło i wyglądało:)
tu jest podobnie:
http://allegro.pl/bmw-530d-tuning-monst ... ml#gallery
dyskretny tuning ok ale takie przeróbki, według mnie, lekka przesada jeżeli auta i tak bez tych dodatkowych przeróbek wygląda super
poza tym nie jestem fanem agresywnych wizualnych przeróbek
widziałem ostatnio octawię chyba 99 rok poobwieszaną spojlerami. progami itp i silnik 1.9 tdi chyba 90 KM
widoki żałosny jak to jeździło i wyglądało:)
tu jest podobnie:
http://allegro.pl/bmw-530d-tuning-monst ... ml#gallery
dyskretny tuning ok ale takie przeróbki, według mnie, lekka przesada jeżeli auta i tak bez tych dodatkowych przeróbek wygląda super
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zenek
- Rocznik: 2017
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TDI
- Skrzynia: DSG
Witam, ja sobie zrobilem taki carbon w srodku, czarne wnetrze i czarny carbon, wyglada cycus! kto wejdzie do auta nie kapuje sie ze cos jest przerabiane, nie zuca sie w oczy. Kwestia tylko dokladnego wykonania i oryginalny 3M di-noc.
Jakosc plastikow w C6 jest tak kiepska ze nie ma innych opcji, a c ciemnym wnetrzem sie swietnie prezentuje.
pozdrawiam.
Jakosc plastikow w C6 jest tak kiepska ze nie ma innych opcji, a c ciemnym wnetrzem sie swietnie prezentuje.
pozdrawiam.
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Kontakt:
zenonek, daj fote tego carbon bo jestem bardzo ciekaw jak to się prezentuje
Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
zenonek pisze:Witam, ja sobie zrobilem taki carbon w srodku, czarne wnetrze i czarny carbon, wyglada cycus! kto wejdzie do auta nie kapuje sie ze cos jest przerabiane, nie zuca sie w oczy. Kwestia tylko dokladnego wykonania i oryginalny 3M di-noc.
pozdrawiam.
tez wlasnie mam checi na takiego moda zapodaj kolego gdzie zakupiles tą folie, interesuje mnie jeszcze gdzie moge zakupic czarna folie bo smigne jeszce grila na shadow lina`a
AUDI RULES