Pytanie 1, czy A6 C6 miały podświetlane klamki zewnętrzne? Szukałem u różnych źródeł, ale nie znalazłem odpowiedzi. Jeżeli tak, to da radę gdzieś takie zakupić (nigdzie nie znalazłem) i ile zabawy jest z kodowaniem, podłączeniem itp. takich klamek? Posiadam podświetlane klamki wewnątrz, ale fajnie by wyglądały też zewnętrzne

Pytanie 2, lusterka. Czy da radę dołożyć lusterka składane z kierunkowskazami? Bardzo podobają mi się lusterka z kierunkami, lecz teraz posiadam zwykłe, nieskładane. Wiem, że trzeba zmienić przełącznik, i zrobić kodowania? Do tego jakiś moduł? Czy coś jeszcze? Robił to ktoś? Chciałbym coś takiego
P.S. proszę o nie pisanie głupich komentarzy typu "kup samochód z lepszym wyposażeniem", zakupiłem Szósteczkę za małe pieniądze od znajomego lecz ze słabym wypasem, powoli będę dokładał to co mi się spodoba :D
EDIT w sprawie lusterek. Chciałem też założyć chromowane ale mat obudowy lusterek, oglądając aukcje na allegro znalazłem zwykłe (bez kierunków) i takie z dziurą na kierunki. Czy dałoby radę zakupić takie nakładki z wejściem na kierunki, i kupić coś takiego
pasowałoby to?
Wydaje mi się, że mogłoby podpasować, ponieważ te obudowy lusterek chrom nie są nakładane na stare lusterka, tylko demontuje się starą obudowę i montuje się nową chrom, do tego zamontować ten kierunkowskaz z aukcji, podłączyć? Dałoby radę? :D Byłoby dużo taniej