Mam pytanie, nie wiecie czy można kupić samą uszczelkę, tą, która jest z plastikiem,
wchodzi na zatrzaski w górnej części, jest taki dość szeroki plastik i przechodzi w gumę
kończąc się pod kierunkowskazem? Ona jest nad szkłem jakby, na płasko.
Oddałem lampy do regeneracji, ale po demontażu ich widzę, że ta uszczelka nie jest
najlepszej jakości już, wygląda tak sobie i jest w jednej z lamp rozerwana na 2 części.
Może można to kupić, tylko za jakie pieniądze ciekawe i pewnie tylko ASO, może ma ktoś
możliwość zerknięcia w rysunek? bo ja na maka nie mam ETKi.
[A6 C5 Avant] Zewnętrzna uszczelka lamp przednich
Dzięki za podpowiedź, nie znalazłem tego tematu, w każdym razie jutro podjadę do ASO.
[ Dodano: 2013-02-08, 17:54 ]
To reflektorki mam już po regeneracji, czyste, świecące jak nowe, odbłyśnik napylony jak nowy
jazda w nocy bez porównania z 12 letnią, brudną zakurzoną lampą.
ÂŁączny koszt 180zł obu lamp, sam wyjmowałem i wkładałem po zrobieniu, 15min roboty.
Jakby co, namiar do gościa mam, wysyłkowo robi bez problemu, jest niesamowicie rzetelny
i ma ogromną pozytywną opinię nawet w sieci, o okolicznych warsztatach nie mówiąc.
Informacyjnie:
W kwestii tych uszczelek, o które pytałem, w ASO od ręki 120zł szt. Wstrzymałem się na razie, bo to sporo.
[ Dodano: 2013-02-08, 17:54 ]
To reflektorki mam już po regeneracji, czyste, świecące jak nowe, odbłyśnik napylony jak nowy
jazda w nocy bez porównania z 12 letnią, brudną zakurzoną lampą.
ÂŁączny koszt 180zł obu lamp, sam wyjmowałem i wkładałem po zrobieniu, 15min roboty.
Jakby co, namiar do gościa mam, wysyłkowo robi bez problemu, jest niesamowicie rzetelny
i ma ogromną pozytywną opinię nawet w sieci, o okolicznych warsztatach nie mówiąc.
Informacyjnie:
W kwestii tych uszczelek, o które pytałem, w ASO od ręki 120zł szt. Wstrzymałem się na razie, bo to sporo.