Witam
Czy ktoś może wymieniał poszycie w dzwiach (blachę z zewnątrz) w audi c5, jeżeli tak to czy może opisać w jaki sposób to zrobić poniewarz chciałem zrobić to sam, lecz jeżeli trzeba będzie spawać to muszę udać się do jakiegoś warsztatu.
Wymiana poszycia dzwi audi a6 c5 1999
- hemiV8
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Witam!
Prosta rada dla Ciebie oczywiście nie wątpię w Twoje umiejętność, lecz wątpię czy uda się Tobie to zrobić domowymi sposobami blacharzem nie jestem, ale poszycie raczej nie będzie spawane tylko zgrzewane.
JedÂź z tym do warsztatu lub kup same „gołe” drzwi nie są drogie i wydaje mi się, że będzie to tańsze rozwiązanie Twojego problemu.
Taką wymianę - przeszczep zrobisz sam w domu.

Prosta rada dla Ciebie oczywiście nie wątpię w Twoje umiejętność, lecz wątpię czy uda się Tobie to zrobić domowymi sposobami blacharzem nie jestem, ale poszycie raczej nie będzie spawane tylko zgrzewane.
JedÂź z tym do warsztatu lub kup same „gołe” drzwi nie są drogie i wydaje mi się, że będzie to tańsze rozwiązanie Twojego problemu.
Taką wymianę - przeszczep zrobisz sam w domu.
- hemiV8
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Proszę bardzo
, ale tylko wskazałem Tobie kierunek, jakim powinieneś podążać…. Hehe.
Każdy ma własne pomysły, ale jest to moim skromnym zdaniem najrozsądniejsze rozwiązanie.
Tym bardziej, że masz cały fabryczny element, w który nikt nie ingerował a jak wiadomo blacharz blacharzowi nie równy. Oczywiście oszczędność kilku setek i satysfakcja z wykonanej pracy gwarantowana.

Każdy ma własne pomysły, ale jest to moim skromnym zdaniem najrozsądniejsze rozwiązanie.
Tym bardziej, że masz cały fabryczny element, w który nikt nie ingerował a jak wiadomo blacharz blacharzowi nie równy. Oczywiście oszczędność kilku setek i satysfakcja z wykonanej pracy gwarantowana.