Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[Audi A6 C5 Sedan] Wkładka zamka

Nadwozie
ODPOWIEDZ
arczi1987
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C5 Sedan] Wkładka zamka

Post autor: arczi1987 » 12 lut 2011, 23:00

Witam, dzisiaj pojawił mi sie problem z drzwiami kierowcy, otwieram samochod z pilota to wszystkie sie drzwi otwieraja tylko nie drzwi kierowcy widać tylko jak próbuje podskoczyć do góry, próbowałem od środka ciągnąć klamke ale dalej zaryglowany, podejrzewam że mógł zamarznąć bo cały samochód miałem oblodzony praktycznie po deszczu i jak mróz złapał, ale jest jeszcze jedan sprawa, wkładka zamka strasznie luźno chodzi, wrecz lata, co trzeba rozebrać aby sie do niej dostać, gdzie są sróby od tej wkładki, czy moze to być przyczyną nieotwierania się tego centralnego zamka ? Jak rozbierać to podpowiedzcie co pokolei rozkręcać gdzie śrubki bo w audi jeszcze nigdy nic nie rozkręcałem z elementów drzwi a nie chciałbym czegoś ułamać

Kamilvti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Kamilvti » 13 lut 2011, 00:01

zamek ci przymarzl lub cos w zamku tez tak mam powyzej -4 a zamek sie wyciaga latwo , sciagasz boczek , ramke z szyba , potem odkrecasz 2 sruby na klucz 12-sto katny z boku drzwi i rozbierasz nic trudnego ;)
Jesli pomoglem wcisnij Pomógł :)

Awatar użytkownika
Bbone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Bbone » 13 lut 2011, 09:49

Kurde dziś dokładnie tak samo mi się zrobiło <uoee> ale zamek nawet nie drgnie,otwieram z pilota wszystkie idą do góry a od kierowcy ...martwy.
All of the Above

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja