napewno blenda pod tylna tablice, ale czy czyms jeszcze ?
wersja przed liftem

łapek klapy europejska i USA są identyczne. Mam wersje USA i niestety jak ją kupiłem to o tym nie wiedziałem, że klapy są identyczne, myślałem, że się różnią. Miałem w tej blendzie USA pękniety plastik jak kupiłem samochód i ze względu, że nie mogłem nigdzie dostać nowej blendy postanowiłem, że kupie klape europejską.. dopiero przy przekładaniu gratów skumałem się, że to te same klapy i różnią się tylko i wyłącznie blendami... jestem stratny za klape bo teraz tylko leży niepotrzebnie no ,ale człowiek uczy sie na błedach. Przynajmnie teraz ten kto przeczyta ten temat nie popełni tego błędu co ja.łapek pisze:dolacze sie do tematu, czy blenda usa do sedana bedzie pasowala bez zmiany klapy? (rozmiar jest taki sam?)
dokladnie, klapy sa takie same, rozni sie tylko blendaDarek_v6 pisze:łapek klapy europejska i USA są identyczne. Mam wersje USA i niestety jak ją kupiłem to o tym nie wiedziałem, że klapy są identyczne, myślałem, że się różnią. Miałem w tej blendzie USA pękniety plastik jak kupiłem samochód i ze względu, że nie mogłem nigdzie dostać nowej blendy postanowiłem, że kupie klape europejską.. dopiero przy przekładaniu gratów skumałem się, że to te same klapy i różnią się tylko i wyłącznie blendami... jestem stratny za klape bo teraz tylko leży niepotrzebnie no ,ale człowiek uczy sie na błedach. Przynajmnie teraz ten kto przeczyta ten temat nie popełni tego błędu co ja.
Wersja USA jeśli chodzi o nadwozie ma też oba lusterka tej samej wielkości.Sejacz pisze:czym sie rozni nadwozie ?
napewno blenda pod tylna tablice, ale czy czyms jeszcze ?
wersja przed liftem