Witam panowie
mam pilne pytanie zaliczyłem dzwona z sarną i kupiłem kompletny przedni pas i czy mogę ustawić lampy z anglika na europę ? czy to się da jakoś zrobić poprzez regulację?
pozdrawiam
ustawienie lamp angielskich
-
- Forum Audi A6 / A7
- hemiV8
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
krzysiek1972,
Można, ale nie mam pojęcia czy we wszystkich autach (głowy nie dam) żeby to sprawdzić zdejmij plastikową pokrywę obudowy z tyłu lampy, w lampie pomiędzy soczewką i żarówką powinna być dÂźwignia zmiany na ruch lewo i prawostronny.
DÂźwignia w dół - ruch lewostronny.
DÂźwignia w górę - ruch prawostronny.
Napisz czy u Ciebie tak jest.
Można, ale nie mam pojęcia czy we wszystkich autach (głowy nie dam) żeby to sprawdzić zdejmij plastikową pokrywę obudowy z tyłu lampy, w lampie pomiędzy soczewką i żarówką powinna być dÂźwignia zmiany na ruch lewo i prawostronny.
DÂźwignia w dół - ruch lewostronny.
DÂźwignia w górę - ruch prawostronny.
Napisz czy u Ciebie tak jest.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam auto już złożone niemiałem możliwości zrobienia zdjęć bo lampy już założone były na auto razem z przednim pasem ,i tak jak kolega pisał w lampach polskich jak i angielskich hella przy soczewce jest blaszka ale przestawiając ją obcina się tylko strumień światła idący na lewo w górę także lampy świecą w równej linii jak w amerykańcach.Rozmawiałem z kolegą i ponoć trzeba odwrócić odblaski i wtedy będzie ok.Puki co dobra wóda dla diagnosty by dowód oddali