[A6 C6]Tablica rejestracyjna
[A6 C6]Tablica rejestracyjna
Po miesiącu przyszedł czas gdy muszę iść do wydziału komunikacji z tablicami rejestracyjnymi żeby nakleili nowe nalepki.Z tylną nie ma problemu natomiast przednią trochę się boje szarpać ze względu na parktronik. W tej obejmie tablicy znajdują się czujniki odległości i obawiam się że nieumiejętnie zdejmując ten plastik coś uszkodzę.Czy możecie mnie uspokoić że nic się nie stanie gdy użyje siły do wyciągnięcia tablicy ? A może jest jakiś sposób na to ?
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 17:17 przez Seravok, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie widać żadnych śrub, wygląda że plastik naokoło jest na wcisk.Gdyby nie parktronik nie wahał bym się szarpnąćcrn pisze:Ale jaką masz ramkę? Bo są różne. Tablica Ci cię chowa czy masz ją na śruby?
[ Dodano: 2010-04-12, 11:47 ]
Nie mam lepszego zdjęcia tej tablicy więc wklejam zdjęcie całego auta na którym ta tablica jest widoczna
Wszystko się zgadza ! Wielkie dzięki.Człowiek leniwy robi się na starość i nie chce mu się schylaćcrn pisze:Kolego nie szarp! Od dołu powinieneś mieć dwie śrubki, które trzymają tablice do grilla. Chyba że masz je wykręcone to wtedy wyciągasz całą ramkę z tablicą do dołu. Potem będziesz miał taką klapkę od tyłu tej ramki. Otwierasz ją i wyciągasz upragnioną tablicę
Temat do zamknięcia
[ Dodano: 2010-04-12, 13:34 ]
Jedyna różnica że u mnie były 4 śrubki