[A6 C5]Szyba przednia
[A6 C5]Szyba przednia
Witam ,jak w temacie mam pytanie czy szyba czolowa jest taka sama w A6 przed i po lifcie?Bo bede musial wymienic u siebie i szukam jakiejs uzywki
nowa szyba- lepiej
dzisiaj akurat dzwoniłem do warsztatu w Gdynii i oryginalna szyba z wymiana do sedana z wymianą kosztuje 450 zł i trzy godzinki czekania, tak wiec .........wybór należy do ciebie:))
Re: nowa szyba- lepiej
Kolego podaj mi proszę gdzie mają ori z wymianą za 450 zł , biorę w ciemno .tomkot73 pisze:dzisiaj akurat dzwoniłem do warsztatu w Gdynii i oryginalna szyba z wymiana do sedana z wymianą kosztuje 450 zł i trzy godzinki czekania, tak wiec .........wybór należy do ciebie:))
Ps. nawet do Gdyni z Wrocka polecę :mrgreen:
Usunięto - Pkt. 29. Regulaminu Forum
umiesz czytać ? , a może masz kłopoty ze wzrokiem ?Qris pisze:nie napisał ori
tomkot73 pisze:dzisiaj akurat dzwoniłem do warsztatu w Gdynii i oryginalna szyba z wymiana do sedana kosztuje 450 zł i trzy godzinki czekania, tak wiec .........wybór należy do ciebie:))
adres :))
"Auto Szyby" Mirosław Seklecki
Autoszyby, szyberdachy, przyciemnianie szyb
Gdynia, ul. Morska 491, tel. 058 6642424
dzwoń i dowiedz się , mam nadzieję ze powiedzą tobie to samo co mi gdyż chciałem wymienić szybę bo mam trzy małe pajączki ( punkty po 1cm2) , od punktu biorą 60 zł tak wiec prawie 200 a szyba zostaje stara . Poczekam wiec jak poleci porządnie i wymienię całą
dzwoń i dowiedz się , mam nadzieję ze powiedzą tobie to samo co mi gdyż chciałem wymienić szybę bo mam trzy małe pajączki ( punkty po 1cm2) , od punktu biorą 60 zł tak wiec prawie 200 a szyba zostaje stara . Poczekam wiec jak poleci porządnie i wymienię całą

Re: adres :))
To oni maja szyby orginalne za 450 zł ? z montażem ...tomkot73 pisze:"Auto Szyby" Mirosław Seklecki