Bądź cierpliwy, skoro układ za pompką był pusty, to trzeba kilka, może nawet naście razy uruchomić sprysk reflektora, żeby płyn dotarł do dysz. Sam tak miałem, wymienili mi pompkę, pojechałem nie sprawdzając, chciałem sobie psiknąć a tu zonk, nie leci, ale byłem cierpliwy i jest OK, u Ciebie też może tak być.Saint99 pisze:Po zakupie auta od początku nie działały.... Nie było słychać nawet jak się załącza pompka. Nie dawało mi to spokoju wiec rozebrałem wszystko i sprawdziłem pompkę na ostro, nie działała. Po kilku próbach pompka zaczęła działać (tak jak by się wcześniej zawiesiła). Teraz poskładałem wszystko jak było i po przytrzymaniu manetki od spryskiwaczy szyb słychać jak na chwilkę załącza się pompka reflektorów ale nic się nie dzieje... Jaki może być tego powód i jak to sprawdzićMożna jakoś sprawdzić mechanizm spryskiwaczy bez pompki ? bo próbuje ręcznie podnieść spryskiwacz, ale mocno dość ciągnę i nie chce wyjść a nie chce coś urwać. Szkoda że nie działa bo przed zimą by się przydało to mieć sprawne