Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] sedan,listwa bagaznika.

Nadwozie
ODPOWIEDZ
Swedish Audi

[A6 C5] sedan,listwa bagaznika.

Post autor: Swedish Audi » 04 sie 2009, 23:05

Tak jak w temacie,chodzi mi o jej demontaz.Nie chce tego robic metoda prob i bledow a wyglada mi ona jakos tak licho i delikatnie.Mam wrazenie ze wystarczy jeden zly ruch i sie skrzywi.Jak ja zdemontowac,robil juz to ktos?

Swedish Audi

Post autor: Swedish Audi » 05 sie 2009, 21:57

Ogladalem sedana od klubowicza(nie pamietem nicka),mial lakierowana klape i czekal na listwe,nie mial jej zamontowanej.Zauwazylem ze sa pod listwa takie same bolce na spinki jak w listwach do drzwi.Ciekawe czy sa tez takie same spinki.Nie usmiecha mi sie kupno nowej listwy w razie gdybym ja zniszczyl,spinki jeszcze przeboleje.Bede probowal.Sorry,etka mi sie nie wyswietlila jak czytalem Twojego posta.Obawiam sie ze bedzie problem i listwy nie uratuje a mam pod nia maly pecherzyk z woda i musze lakierowac klape,cos wymysle.ostatecznie serwis i pewnie z tysiac koron mniej na koncie :evil:

Awatar użytkownika
incognio
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: incognio » 06 sie 2009, 18:25

Swedish Audi, chyba moje autko widzales bez listwy :) narazie jej nie zakladam bo w serwisie kosztuje 250zl a to sporo za taki kawalek blaszki O_o natomiast na allegro ciezko kogos znalesc kto sprzedaje sama listwe - bez klapy...
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice

NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm

Swedish Audi

Post autor: Swedish Audi » 06 sie 2009, 20:09

250 zlociszy powiadasz,jutro zadzwonie do ASO w Gtbg i spytam o cene,znajac tutejsze ceny to bedzie 250 zl razy 3.Najpierw jednak postaram sie ja zdemontowac tak zeby jej nie zranic :lol: Pozdrawiam

[ Dodano: 2009-08-10, 20:41 ]
945 koron,prawie 400 pln. :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja