Czy te kolory lakierów bardzo się od siebie różnią ? Szukam do swojej audi kilku elementów ale niestety w moim kolorze nie ma za wiele a ja już się coś znajdzie to dzwonię za późno i już sprzedane Wygląda na zdjęciu praktycznie identycznie co mój LY5K ale czy tak na prawdę jest ?
Fakt tu się z Tobą zgodzę , wiadomo zdarza się tak ale jak to jest z tymi dokładnie kolorami ? Po zdjęciach nie widzę jakiś wielkich różnic ale wiadomo zdjęcia a real to co innego .
Napisałem Ci post wyżej o tych kodach ale nie wyciągnąłeś wniosków. Pasować nie będzie. Zresztą nie wiem w jakim stopniu kolory rozróżniasz bo podobno faceci rozróżniają tylko 3 kolory..
Wiem , że to są inne kody ale może ktoś obecnie posiada takie kolory z jakiś elementów i może stwierdzić czy odcienie znacząco się różnią czy nie . Nie potrzebne mi są Twoje przemyślenia ile kolorów kto rozróżnia tylko chodzi mi o rzeczowe wypowiedzi na zadane przeze mnie pytanie
To od razu mogłeś napisać , że masz taki sam lakier jak ja I właśnie u mnie jest taki sam problem , nie mogę znaleźć elementów w swoim kolorze a potrzebuje całego przodu Jak już coś znajdę i nie trzeba malować , dzwonię i "już dawno sprzedane" Znaleźć coś w tym kolorze i nie wymagającego malowania jest jak szukanie igły w stogu siana
Szukam codziennie Ale niestety rezultatów brak jak na razie . Szukam anglika bo przyda się też kilka innych elementów a resztę będę mógł sprzedać na części ale też bez rezultatów
Witam.
Potrzebuję pomocy w kwestii kodu lakieru nadwozia
Niestety nie posiadam naklejki zarówno w książce serwisowej jak i w bagażniku.
Czy jest ktoś w stanie pomóc mi poprzez podanie numeru VIN???