Mam zamiar zakupić zestaw H.I.D. , ale moje lampy nie sa pierwszej młodości (matowe , żółtawe, jedna ma połamane zaczepy) i tu moje pytanko czy jest jakaś dobra firma która robi zamienniki lamp

Pozdrawiam
Weszły Ci po lifcie :shock:MISIEK_A6 pisze:Proponuje Ci kupić używane ale orginalne... Ja tak własnie sobie zmieniłem na Lampy po liftingu
lampy pasuja idelanie?MISIEK_A6 pisze:Hmmm powiem Ci ,że soczewki są większe ale lampy pasują idealnie... Lepiej świecą są takie nowsze :D:D
Tak tyle ,że to zdjęcie jest przed wypadkiem z sarenka... A po wypadeczku zaczepy miałem połamane to kupiłem prawie nowe używane lampy Oginalne... Tyle ,że z większą soczewka i z osłonami na kierunkowskaz i innym ułozeniem postojówek itd... Poniżej zamieszczam zdjęcie.. ( Zauważyłem ,że lampy wygladaja tak samo jak po liftingu)sadzik65439 pisze:lampy pasuja idelanie?MISIEK_A6 pisze:Hmmm powiem Ci ,że soczewki są większe ale lampy pasują idealnie... Lepiej świecą są takie nowsze :D:D
cos mi tu nie pasuje przeciez kazdy wie ze lampy poliftowe roznia sie ksztaltem od tych przed lifetm wiec zeby je dopasowac musialbys zminiac maske(nie wiem jak bedzie z blotnikami i zderzakiem)
zreszta patrzac na fotke w twoim podpisie nadal widze ze masz lampy przedliftowe
zarzuc fotki tych poliftowych lamp u ciebie w autku
MISIEK_A6, Ty nie rozróżniasz jakie lampy były przed a jakie po liftingu i dlatego wypisujesz głupoty :!:MISIEK_A6 pisze:sadzik65439 napisał/a:
MISIEK_A6 napisał/a:
Hmmm powiem Ci ,że soczewki są większe ale lampy pasują idealnie... Lepiej świecą są takie nowsze :D:D
lampy pasuja idelanie?
cos mi tu nie pasuje przeciez kazdy wie ze lampy poliftowe roznia sie ksztaltem od tych przed lifetm wiec zeby je dopasowac musialbys zminiac maske(nie wiem jak bedzie z blotnikami i zderzakiem)
zreszta patrzac na fotke w twoim podpisie nadal widze ze masz lampy przedliftowe
zarzuc fotki tych poliftowych lamp u ciebie w autku
Tak tyle ,że to zdjęcie jest przed wypadkiem z sarenka... A po wypadeczku zaczepy miałem połamane to kupiłem prawie nowe używane lampy Oginalne... Tyle ,że z większą soczewka i z osłonami na kierunkowskaz i innym ułozeniem postojówek itd... Poniżej zamieszczam zdjęcie.. ( Zauważyłem ,że lampy wygladaja tak samo jak po liftingu)