Witam Panowie. Od jakiegos czasu mam problemy z otworzeniem drzwi kierowcy. Kiedy podchodze do auta i ciagne za klamke to czasami drzwi sie nie otwieraja mimo ze sa odblokowane. Moge je otworzyc dopiero jak puszcze klamke i pociagne jeszcze mocniej raz lub dopchne drzwi druga reka ciagnac drugi raz kalmka. To samo dzieje sie kiedy chce wysiasc z auta. Musze klamke wewnetrzna pociagnac mocno do samego konca a czasami jeszcze do tego pchnac drzwi barkiem. Spotkal sie moze juz ktos z was z takim czyms? Wiecie jak to naprawic?
POZDRO
[Audi A6 C5 ] Problem z otwieraniem drzwi kierowcy
Witam! Od kwietnia jestem szczesliwym posiadaczem audi a6c5.Jestem nowy w branzy, szczerze to moj pierwszy samochod.Co do tematu to mam problem jak wyzej u mnie dzieje sie tak z dzwiami kierowcy i tez jest to losowe zdarzenie..chcialbym wyeliminowac ta usterke jezeli tylko ktos ma jakis pomysl jak sie z tym uporac.Prosze o pomoc,
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mi to sie wydaje ze jak sie go przedluzy to wogole nie bedzie mozna otworzyc drzwi bo nie bedzie sie wystarczajaco mocno naciagal jak bedzie dluzszy ?robert229 pisze:Musicie troszkę przedłużyć ten drut który idzie od klamki do zamka.Oczywiście jest tam odpowiednia regulacja,jak znajdę fotkę to wkleję ale to jutro,za chwilkę wyjeżdżam do PL
Czy sie myle? Na logike tak by wychodzilo :D
POZDRO