Problem z lusterkami
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Problem z lusterkami
Witam, wszystkich na forum. Jestem nowy gdyż dopiero co nabyłem audi c5 i jest wszystko ok poza paroma pierdołami a dokladnie. Wsteczne lusterko jest fotochrom ale ciagle jest brązowe zero reakcji tak samo sprawa sie tyczy lusterka od kierowcy ciagle brązowe. To znaczy ze jest wylane
I tu pytanie jest sens kupowac fotochrom zas czy lepiej dac zwykłe i olać ten " bajer" no chyba ze naprawde warto.dziekuje za pomoc. Oraz mam takie pytanie to prawda bo w instrukcji jest napisane ze jak dam wsteczny i pokretło ustawie na regulacje pasazera to ono sie niby obniza zeby mozna bylo latwiej zaparkowac. U mnie to jakos nie dziala chyba ze to jest jakas opcja dodatkowa.

- sabuk2006
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kazimierz
- Moje auto: Allroad C5
- Silnik: 2.7T 250KM
- Skrzynia: Tiptronic
Re: Problem z lusterkami
Witam.pkpintercity pisze: ↑10 maja 2022, 17:09Witam, wszystkich na forum. Jestem nowy gdyż dopiero co nabyłem audi c5 i jest wszystko ok poza paroma pierdołami a dokladnie. Wsteczne lusterko jest fotochrom ale ciagle jest brązowe zero reakcji tak samo sprawa sie tyczy lusterka od kierowcy ciagle brązowe. To znaczy ze jest wylaneI tu pytanie jest sens kupowac fotochrom zas czy lepiej dac zwykłe i olać ten " bajer" no chyba ze naprawde warto.dziekuje za pomoc. Oraz mam takie pytanie to prawda bo w instrukcji jest napisane ze jak dam wsteczny i pokretło ustawie na regulacje pasazera to ono sie niby obniza zeby mozna bylo latwiej zaparkowac. U mnie to jakos nie dziala chyba ze to jest jakas opcja dodatkowa.
Proponuję Tobie abyś założył swój temat, jeśli chodzi o problemy z całym autem.
Nie ma sensu zakładać zawsze nowego tematu z każdą inną usterką.
Przedstaw auto (możesz i siebie) a koledzy zawsze odpowiedzą.
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Skrzynia: Manual
Ok super dzieki za info. Tylko zadam jeszcze jedno troche lakoiczne pytanie. Jaka jest roznica lifta
Bo niby moj to 2002 rok. Mam juz duzy fis , chromowane obwodki tarcz ale nie mam np navigation plus, i bialych zegarow na szczescie akurat. Wydech wystaje na zewnatrz. Jutro zrobie fotki to moze cos podpowiesz

- sabuk2006
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kazimierz
- Moje auto: Allroad C5
- Silnik: 2.7T 250KM
- Skrzynia: Tiptronic
Witam.pkpintercity pisze: ↑10 maja 2022, 21:21Ok super dzieki za info. Tylko zadam jeszcze jedno troche lakoiczne pytanie. Jaka jest roznica liftaBo niby moj to 2002 rok. Mam juz duzy fis , chromowane obwodki tarcz ale nie mam np navigation plus, i bialych zegarow na szczescie akurat. Wydech wystaje na zewnatrz. Jutro zrobie fotki to moze cos podpowiesz
Fotek brak.
To o co pytasz, to tylko wyposażenie.
Ale, że już masz swój temat auta, to proponuję zamknąć posta.
Poproś admina.
Pozdrawiam.