[ A6 C5 Avant] Problem z 3-swiatłem stop
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[ A6 C5 Avant] Problem z 3-swiatłem stop
Witam swiatło nie swieci na fisie wywala przepalona zarówke, postanowiłem wykrecic swiatło i jest problem srubki sa tak zardzewiałe ze nie ma jak ich odkrecic ma moze ktos na to patent?
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
Ale 3 stop to listwa ledowa. chyba wszystkie na raz sie nie spalily bo dosc dziwne to by bylo. na fisie wyrzuca bo jest przerwa w obwodzie zapewne. proponuje zaczac poszukiwania w gumowych oslonkach kabli miedzy klapa a karoseria. byc moze przetarl sie kabel od zasilania
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
siemka witam wszystkich!! podpinam sie pod temat
mam taki problem koledzy i nie wiem jak to zalatwic.. mianowicie w 3 swietle stop tym ledowym pasku spalily mi sie 3 te zaroweczki led.. przyznam sie ze nawet tam nie zagladalem ale najpierw was zapytam czy jest sens rozbierania i wogole... pytanie brzmi czy mozna wymienic pojedyncze te diody czy trzeba cala listwe??
pzdr..
mam taki problem koledzy i nie wiem jak to zalatwic.. mianowicie w 3 swietle stop tym ledowym pasku spalily mi sie 3 te zaroweczki led.. przyznam sie ze nawet tam nie zagladalem ale najpierw was zapytam czy jest sens rozbierania i wogole... pytanie brzmi czy mozna wymienic pojedyncze te diody czy trzeba cala listwe??
pzdr..

Audi FOREVER