[All c5] Probelm z Hamulcami
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: adsense
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[All c5] Probelm z Hamulcami
mam problem jak kupowałem samochod to juz byl jakis blad na wysiwtlaczu pojechałem dzisiaij do mechanika wymienic klocki bo myslałem ze to to po zmianie klocków to nie pomoglo i dalej swieci sie wielki wykrzyknik na wyswietlaczu chodzi mi o ten wykrzyknik w kółku to u gory wiem ze jest od hamulców bo odpielismy czujnik i zastaniwam sie co to jest i jak to zlikwidowcac z wyswietlacza w instrukcji znalazłem 'brake system' prosze o pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
co myslecie jak wyleje stary płyn wleje nowy i odpowietrze cały system
jak nie to jest ktos w poblirzu mnie kto ma vaga
Mieszkam kolo londynu
[ Dodano: 2009-04-29, 18:15 ]
hehehe własnie wrociłem z salonu audi i za zdiagnozowanie problemu zawołali 143 funty hehe smieszni sa troszke ..... co nie zmienia faktu ze dalej nie wiem co to jest

[ Dodano: 2009-04-29, 18:15 ]
hehehe własnie wrociłem z salonu audi i za zdiagnozowanie problemu zawołali 143 funty hehe smieszni sa troszke ..... co nie zmienia faktu ze dalej nie wiem co to jest
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Tak wiec byłem u mechanika podłaczyłem pod kompa co sie okazało .....
Podniesli maske i po prawej stronie koło zbiorniczka ze wspomaganiem jest taka wtyczka ktora była odłaczona .... gdy ja podłaczylismy blad zniknoł po przejechaniu 200 metrów na fisie pojaiwły sie nowe bledy obrotomierz sie wyłaczył samochod nie jecgał wiecej niz 50 km to sie nazywa podobno sefti cos tam wrfociłem i okazało sie ze musi byc ta wtyczka odłaczona zeby samochod prawidłowo działał jest cos z absem i nie mam kontorli trakcji trzeba wymiec czujnik w skrzyni filtr w skrzyni i jakis olej czy cos koszt to około 160 funtów z wymiana we wtorek napisze czy pomoglo .... \mam nadzieje ze wreszcie bedzie wszytko ok co tpo wszttko mam wspolengo ze skrzynia nie wiem ale podobno to pomorze
Podniesli maske i po prawej stronie koło zbiorniczka ze wspomaganiem jest taka wtyczka ktora była odłaczona .... gdy ja podłaczylismy blad zniknoł po przejechaniu 200 metrów na fisie pojaiwły sie nowe bledy obrotomierz sie wyłaczył samochod nie jecgał wiecej niz 50 km to sie nazywa podobno sefti cos tam wrfociłem i okazało sie ze musi byc ta wtyczka odłaczona zeby samochod prawidłowo działał jest cos z absem i nie mam kontorli trakcji trzeba wymiec czujnik w skrzyni filtr w skrzyni i jakis olej czy cos koszt to około 160 funtów z wymiana we wtorek napisze czy pomoglo .... \mam nadzieje ze wreszcie bedzie wszytko ok co tpo wszttko mam wspolengo ze skrzynia nie wiem ale podobno to pomorze
-
- Forum Audi A6 / A7