odpływ wody znajduje się pod akumulatorem - o tym wie większość
odpływ wody z klimy znajduje się przy słupku z zawiasami prawych drzwi na dole ...chyba , poprawcie jak się mylę
i teraz jeszcze jedna sprawa :
kanał pod akumulatorem jest drożny , woda leci , kapie też woda z tego kanału co jest przy osłonie termicznej przy tłumiku na wysokości połączenia skrzyni z silnikiem ... , ale mam jeszcze jakiś odpływ wodny który znajduje się pod prawymi drzwiami pasażera przód , na wysokości gdzie się wkłada lewarek , odchodzi taka mala plastikowa rurka .... , o z tego tez leci .. od czego to jest

jeżeli tak to od czego jest kanał przy osłonie termicznej od strony pasażera przód na wysokości łączeni skrzyni biegów z silnikiem

ale wyczytałem jeszcze takie coś, cytuję :
Witam, jak u większości użytkowników audi mam problem z wodą. Dzisiaj dobrałem się do odpływów na podszybiu. Ten pod akumulatorem wcale nie był mocno zapchany, ten pod serwem bardziej. Podłubałem, wyciągnąłem trochę syfu. Na koniec przelałem wodą która spłynęła pod auto. Zastanawiam się czy brak gumy przy odpływie pod akumulatorem ma jakiś wpływ? Guma po stronie serwa jest na miejscu. Na koniec wyjąłem filtr PP i po wsadzeniu ręki stwierdziłem że gąbka która się znajduję dookoła jest mokra. Dodam, że mokro mam po stronie pasażera, a za fotelem pasażera z tyłu to prawie basen. Czy możliwe, że woda dostałe się przez filtr PP i rurkami poszła do środka? Czy sprawdzać odpływ od klimy? Dzięki za każdą radę i sugestię.
a6-c5-all-klimatronik-zalal-nam-auto-ja ... 593,30.htm
nie mogę właśnie tego kanału przy serwie znaleźć za cholerę , czy muszę odpinać komputer który jest pod podszybiem od strony kierowcy