Modyfikacja A6 na RS6
Modyfikacja A6 na RS6
Witam
Nie znalazłem nigdzie konkretnego opisu przeróbki a6 avant na RS6, tył to nie problem. Czy przód w RS6 był dłuższy ? bo takie informacje dostałem Co trzeba przerobić ?
Baza To 1.8T 2001 rok
Nie znalazłem nigdzie konkretnego opisu przeróbki a6 avant na RS6, tył to nie problem. Czy przód w RS6 był dłuższy ? bo takie informacje dostałem Co trzeba przerobić ?
Baza To 1.8T 2001 rok
a jak kogos rs nie kreci,gdyby jeszcze byl manual to pol biedy,v8 gdzieje sie jak hooj no i osiagi bez szalu :P,panowie jest ktos kto napisze konkretnie co z tym przodem trza zrobic?podluznice ciac sprawac,kleic??chlopakĂĄ mowiacych o gównach i batach polecam preryferje miast
krótko i na temat,co i jak i czy sie da,koszty sie nie licza 

- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Poniekąd lukas.g60,
ma rację. Panowie, Autor się pyta jak przerobić i co do tego jest potrzebne, a nie czy przerabiać czy nie
Więc proponuję powrócić do Tematu i odpowiadać na konkretnie zadane pytania
Pozdrawiam
I przy okazji kolego lukas.g60, popraw proszę swój post zgodnie z pisownią oraz
_profil

Pozdrawiam
I przy okazji kolego lukas.g60, popraw proszę swój post zgodnie z pisownią oraz
_profil

Warsztat, naprawy Audi A6.
Czytałem, dalej mało konkretów panowie.
W grę wchodzi jeszcze 2.7t, cały pakiet rs łącznie z tylnymi błotnikami to nie problem części nie są jakoś mega drogie.
Rozchodzi się o przód, z tego co wyczytałem czy się dowiedziałem to maska jest dłuższa, ale czy np podłużnice są dłuższe w rs6 w porównaniu do zwykłej np 2.7t czy może tylko pas przedni jest bardziej wyciągnięty ?
Może zapytam tak, błotniki pas maska zderzak wzmocnienia wszystko ori z rs6 da rade wstawić do zwykłej budy bez mega rzeźby jaką była by przeróbka podłużnic
W grę wchodzi jeszcze 2.7t, cały pakiet rs łącznie z tylnymi błotnikami to nie problem części nie są jakoś mega drogie.
Rozchodzi się o przód, z tego co wyczytałem czy się dowiedziałem to maska jest dłuższa, ale czy np podłużnice są dłuższe w rs6 w porównaniu do zwykłej np 2.7t czy może tylko pas przedni jest bardziej wyciągnięty ?
Może zapytam tak, błotniki pas maska zderzak wzmocnienia wszystko ori z rs6 da rade wstawić do zwykłej budy bez mega rzeźby jaką była by przeróbka podłużnic
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Jeszcze pozostaje silnik,v8 musisz włożyć żeby mieć namiastkę rs6 

Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 290KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Tak wystarczy, podłużnice są takie same.Tyle,że za części i robociznę zapłacisz tyle co za dwie może trzy a6 1.8t.tomek. pisze:Czytałem, dalej mało konkretów panowie.