[a6 c5] malowanie całego auta
[a6 c5] malowanie całego auta
witam malował ktoś juz całe auto? lub orientuje sie w cenach? zamierzam odswierzyc lakier w swojej audi lub ewentualnie zmienic kolor i interesuje mnie cena, ewentualnie jezeli ktos zna z okolic wroclawia dobrych lakiernikow bede wdzieczny. :lol:
pozdro
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Voytec albo victory może coś Ci pomogą,bo chłopaki w tym siedzą i mają pojęcie,tu zobacz,jak się wypowiadali jaki-moze-byc-koszt-takiego-lakieru-mat ... vt3953.htm
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
ja też nie bardzo, jak odświeżyć to alukard już Ci napisał, poza tym sam piszesz że "ewentualnie" zmienisz kolor - jak rozumiem to gdyby się nie udało odświeżyć :roll:alukard pisze:albo jestem tepy albo nie wiem o co chodzi :roll:aston_1 pisze:alukard pisze:do odswiezrzenia koloru malowac auto:mrgreen:
oddaj do jakiegos zakladu niech zrobia ci polerke
Kolego: "zamierzam odswierzyc lakier w swojej audi lub ewentualnie zmienic kolor i interesuje mnie cena"

Tata - 80 B4 SEDAN 1Z + A6 C5 SEDAN AWX
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Nie wiem jakie ceny są w PL w tej chwili ale przypuszczam że lakierka zewnątrz tylko koło 4-5 tys sie zakręci i mam na myśli w miarę przyzwoity warsztat a nie stodołe
Zmiane koloru to raczej bym odradzał ci chyba że inny odcień np. ciemniejszy lub jaśniejszy z tego kodu oczywiście jeśli wystepuje (podaj kod lakieru to ci podpowiem jakie są) bo bywa że czasami nie ma

Zmiane koloru to raczej bym odradzał ci chyba że inny odcień np. ciemniejszy lub jaśniejszy z tego kodu oczywiście jeśli wystepuje (podaj kod lakieru to ci podpowiem jakie są) bo bywa że czasami nie ma