Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C5 Avant] Lusterka skladane

Nadwozie
ODPOWIEDZ
kchaszcz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C5 Avant] Lusterka skladane

Post autor: kchaszcz » 17 maja 2010, 15:07

Mam probloem z rozkladaniem sie elektrycznie skladanych lusterek w A6 2,5 TDI 1999r.
A mianowicie mialem zlozone lusterka(elektrycznie zlozone) jakis dowcipnis rozlozyl mi je, na sile recznie. Jak wsiadlem chcialem poprawic sobie ustawienie lusterek i nie zauwazylem ze przelacznik jest w pozycji zlozone a lusterka rozlozone, poprzelaczeniu silniczek zapracowal cos delikatnie chrupnelo i teraz jest taki efekt ze lusterka skladaja sie dobrze lecz rozkladaja sie zadaleko czyli nie zatrzymuja sie w prawidlowym polozeniu tylko leca dalej. Rozebralem je i nic nie widze zadynych ulamanych czesci wszystko wyglada ok. Czy ktos moze mi cos pomoc w tym temacie??
Ostatnio zmieniony 24 maja 2010, 17:14 przez kchaszcz, łącznie zmieniany 1 raz.

kchaszcz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kchaszcz » 24 maja 2010, 17:18

Ok wszystko juz poprawione a w kwestii glownej czyli nie modelu itp tylko problemu ktos moze cos powiedziec??

Baloosh
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Baloosh » 27 maja 2010, 15:08

Miałem ten sam problem... próbowałem rozebrać lusterka, ale nie dałem rady dostać się do silniczków. Trzeba ściągnąć tę dużą i mocną sprężynę...

Rozwiązałem problem idąc po najmniejszej linii oporu - kupiłem komplet używanych, sprawnych obudów...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja