lewe światło mijania świeci krócej niż prawe
lewe światło mijania świeci krócej niż prawe
Witam !
Nie działało mi w lewej lampie światło mijania i migacz. Dzisiaj mechanik mi to zrobił i przy okazji wymieniłem żarówki na BOSMA h1. Mam auto z 97 r, wiec stara soczewka. Ogólnie słabo świeci i będe musiał oddać do regeneracji lampe.
Ale co mnie bardzo zdziwiło to bardzo krótko świeci lewa lampa. Powiedziałbym że o około połowę krócej. Jak prawa świeci na 25 m to lewa na 10 - 15. Rozumiem że trochę krócej z uwagi że to lewa strona ( jezdnia ) ale chyba nie aż tyle....
Można coś z tym zrobić ?
Jak potrzeba to mogę zrobić zdjęcie.
Nie działało mi w lewej lampie światło mijania i migacz. Dzisiaj mechanik mi to zrobił i przy okazji wymieniłem żarówki na BOSMA h1. Mam auto z 97 r, wiec stara soczewka. Ogólnie słabo świeci i będe musiał oddać do regeneracji lampe.
Ale co mnie bardzo zdziwiło to bardzo krótko świeci lewa lampa. Powiedziałbym że o około połowę krócej. Jak prawa świeci na 25 m to lewa na 10 - 15. Rozumiem że trochę krócej z uwagi że to lewa strona ( jezdnia ) ale chyba nie aż tyle....
Można coś z tym zrobić ?
Jak potrzeba to mogę zrobić zdjęcie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Włodzimierz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Ta szajs gorszy od chińskiego.TheBareX pisze:a żarówki kupiłe bosma - polska firma która cieszy się dobrą opinią.

Strasznie dużo wadliwych egzemplarzy, a jakość pozostawię bez komentarza.
Trwałość w porównaniu do choćby tungsrama jest naprawdę nie warta ceny.
I mówię to z autopsji (wymieniam ich dziesiątki dziennie zamiast kilku).
Wniosek zmień żarówki na jakiekolwiek inne (hella: bosch; thungstram; philips) , a uzyskasz zadawalający efekt na jaki pozwoli stan odbłyśników i soczewek.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 14:40 przez lol72, łącznie zmieniany 1 raz.
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia... 298kM 600Nm quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
Dlatego proponuję zwykłe (markowe) H1.
Ale nie tanie gówna z marketu typu bosma goldencostam itp.
Ich jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia dokładnie 99%. Cud jak pasują w mocowania, a już nie wymagaj precyzji w montażu włókna.
Ale nie tanie gówna z marketu typu bosma goldencostam itp.
Ich jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia dokładnie 99%. Cud jak pasują w mocowania, a już nie wymagaj precyzji w montażu włókna.
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia... 298kM 600Nm quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
Ale to co założył, nie jest ani longlife, ani nie ma przeciętnych parametrów. 
Zamiast tego.
W tej samej cenie.
Lub kilka groszy drozej.
Za raz tyle.
Ew. +30%
itd.

Zamiast tego.
W tej samej cenie.
Lub kilka groszy drozej.
Za raz tyle.
Ew. +30%
itd.
Bosma widzialem ostatnio w kauflandzie w koszu zbiorowy. Jezeli uwazasz za to sa dobre żarówki to powodzenia za dobre zarowki ala xsenon trzeba stowke dac. Ja bym sie nie czail na twoim miejscu tylko zamontowal zestaw xsenon po taniosci ne chinczyki sa lepsze i trwalsze jak te zarowki h1 ja 3 komplety wymienilem w bmw i osramy tez padają nie warto wydawac hajsu na h1 zainwestuj w xenon dokładny