[A6 C5]jakie wycieraczki??
[A6 C5]jakie wycieraczki??
Witam!!! Zamierzam zmienic wycieraczki przednie w mojej audiczce czy musze na cos zwrocic uwage przy zakupie?? i czym sie kierowac - super firma=super wycieraczki czy moze nie koniecznie????
stosuj tagi
stosuj tagi
Ostatnio zmieniony 28 lip 2008, 22:57 przez wojta76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Kolego areo są o wiele lepsze w zimie gdyż nie zamarzają tak jak tradycyjne. Latem to bez większej różnicy, no może mają lepszy docisk przy prędkościach z racji kształtu. Osobiście mam areo fabrycznie i mogę ci je polecić.
Kolejną cechą in plus dla areo jest poprawa wyglądu auta, wycieraczki są gabarytowo mniejsze i nie rzucają się tak w oczy.
Kolejną cechą in plus dla areo jest poprawa wyglądu auta, wycieraczki są gabarytowo mniejsze i nie rzucają się tak w oczy.
Wojta76
Jak chcesz to mam orginalne wycieraczki BOSH nówki. Sa to te nowe wycieraczki giętkie bez stalarza jak w nowych Audi i innych autkach typu AERO.
Mam komplet za 100zł jak chcesz mi są nie potrzebne bo już kupiłem takie same i rewelacyjnie ścierają.
Orginał BOSH do AUDI
Jak chcesz to pisz odsprzedam, wartość tych nowych wychodzi około 200zł.
Jak chcesz to mam orginalne wycieraczki BOSH nówki. Sa to te nowe wycieraczki giętkie bez stalarza jak w nowych Audi i innych autkach typu AERO.
Mam komplet za 100zł jak chcesz mi są nie potrzebne bo już kupiłem takie same i rewelacyjnie ścierają.
Orginał BOSH do AUDI
Jak chcesz to pisz odsprzedam, wartość tych nowych wychodzi około 200zł.