Witam serdecznie
Proszę o pomoc doświadczonych kolegów jaka to lampka .Szukam dzisiaj cały dzień i nie mogę znaleÂźć takowej w Internecie. Producent HELLA (nie wiem czy oryginał) napis na lampie wskazuje że to D2S H1. Na stronie z częściami takowej nie ma, jest z 10 różnych HELLI ale albo H7 albo D2R. No i ceny od kilkuset do nawet dwóch tys. i wzwyż i nie wiadomo którą wybrać. Potrzebuję lewą dopasować do prawej i wolałbym aby były takie same a zakupu kompletu wolałbym uniknąć.
Jaka to lampa
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Jaka to lampa
To jest lampa pod halogeny H1/H7 przedlift (bez Xenonu) - nie patrz na oznaczenie D2S bo napis nabity jest też i na lampach bez Xenonów jak ta.k.koz pisze:Witam serdecznie
Proszę o pomoc doświadczonych kolegów jaka to lampka .Szukam dzisiaj cały dzień i nie mogę znaleÂźć takowej w Internecie. Producent HELLA (nie wiem czy oryginał) napis na lampie wskazuje że to D2S H1. Na stronie z częściami takowej nie ma, jest z 10 różnych HELLI ale albo H7 albo D2R. No i ceny od kilkuset do nawet dwóch tys. i wzwyż i nie wiadomo którą wybrać. Potrzebuję lewą dopasować do prawej i wolałbym aby były takie same a zakupu kompletu wolałbym uniknąć.
Klosz to tylko przezroczysty plastik - jest taki sam dla lampy z i bez Xenonów więc ma podwójne oznaczenie

- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Postaram się to dla Ciebie zrobić, ale najpierw się ładnie przywitaj się tutaj: przywitaj-sie-z-nami-vt8516,14355.htm#611893.k.koz pisze:Ok, dzięki za pomoc, a może jeszcze powiesz mi Przyjacielu bo tych lamp HELLA jest masa o takim właśnie oznaczeniu, taki same paramenty a różna cena. Czym one się różnią jeszcze? I która to ta moja?
Teraz tak: numer lampy to 4B0941030K lub 4B0941030N według programu ETKA
Nie da się inaczej: podaj linki do lamp, które widziałeś / znalazłeś - pokażę Ci które z tych co znalazłeś będą właściwe.