[Audi A6 C5 Sedan] Drzwi prawe pasażer
[Audi A6 C5 Sedan] Drzwi prawe pasażer
Witam wszystkich potrzebuje porady w jaki sposób mogę otworzyć drzwi przednie prawe ponieważ chyba zatrzasneły mi się na amen.Proszę o jakąś pomoc,czy można to jakoś zrobić <smuty>
Może być to wina mrozów ale obawiam się że zamek padł. Miałem ten sam problem i powiem ci ze dałem rade od środka ale trzeba mocno klamką ciągnąć tzn mi się udało po godzinie walki 8-) Też się zastanawiałem jak to zrobić jeśli mi się nie uda i chyba pozostaje rwać boczek albo otworek zrobić technologiczny heheh. Powodzenia ! Jak otworzysz to od razu zdejmij boczek aż do wymiany zamka ( jeśli problem leży w zamku )
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Raczej zamarzły, wstaw autko do grzanego garażu na noc i powinno pomóc, a jeśli to nie to, to wtedy zabieraj sie za rozbieranie.
Na moje to jest wina zimy, dobrze, ze w UK jest +6 :mrgreen:
Na moje to jest wina zimy, dobrze, ze w UK jest +6 :mrgreen:
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

Witam,
Mam ten sam problem ale jestem pewny ze to nie mróz. Wczoraj wieczorem otworzyłem drzwi pasażera po czym nie chciały się zamknąć moja ukochana w tym momencie postanowiła je zamknąć siłowo i trzasnęła nimi ze 2-3 razy i się zamknęły .....otworzyć ich już nie mogę
myślałem że to wina mrozu ale niestety po otwarciu okna i spojrzeniu w szczelinę do środka drzwi widać ze brakuje tego drucika(wodzika) od klamki który pcha zamek ....i teraz moje pytanie jaka jest szansa otworzyć te drzwi nie robiąc szkód w samochodzie 
Mam ten sam problem ale jestem pewny ze to nie mróz. Wczoraj wieczorem otworzyłem drzwi pasażera po czym nie chciały się zamknąć moja ukochana w tym momencie postanowiła je zamknąć siłowo i trzasnęła nimi ze 2-3 razy i się zamknęły .....otworzyć ich już nie mogę