[A6C5] Cieżko chodzące wycieraczki
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[A6C5] Cieżko chodzące wycieraczki
Witam mam problem odnośnie tego ze od pewnego czasu wycieraczki chodzą mi strasznie ociężale i to na maksymalnych obrotach jak mam ustawione a jak na min. ustawie to wgl prawie nie chodzą
co to może być ? pomocy! 

Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
pewnie sie zacierają, wystarczy rozkrecic i nasmarowac trzpienie, tutaj masz instrukcje a6-c5-all-drgajace-wolno-dzialajace-sta ... t11931.htm
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
no lepiej zrobic bo silnik sie grzeje az sie go dotknac nie da. mialem to samo w golfie IV i ostatnio zrobilem. swoja droga to podziwiam moc tego silniczka..ledwo ledwo ale ruszal wycieraczkami ale jak wyjalem caly mechanizm to reka wogole nie dalo sie ukrecic tego tak bylo zapieczone na tych trzpieniach. :mrgreen:
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Chłopaki wycieraczki chodzą jak szalone
ale ja zrobiłem to własnym sposobem nie rozkręcałem tego wszystkiego na części tylko na początku popryskałem wd-40 ten cały mechanizm pod tym plastikiem co nachodzi na szybę potem włączyłem, wycieraczki żeby pochodziły i jak się trochę rozchodziły posmarowałem olejem do skrzyni biegów i normalnie latają jak szalone jutro jeszcze do smaruje i myślę ze będą tak chodzić przez cały czas. Dzięki wielkie za pomoc ! :D 

Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum