[a6 C5 2,8] automatyczne otwieranie bagaznika
- Multifonika
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
- Multifonika
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- Multifonika
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
ja też wezmę 2 sztuki
[ Dodano: 2015-12-13, 20:51 ]
Panowie
czytalem od kolegów z a4.klub.pl i oni zalatwili sprawę ,znależli firme i robi takię sprężyny podobno od ręki choć ich temat nie był młody
http://a4-klub.pl/index.php?/topic/2544 ... ant/page-4
[ Dodano: 2015-12-13, 20:51 ]
Panowie
czytalem od kolegów z a4.klub.pl i oni zalatwili sprawę ,znależli firme i robi takię sprężyny podobno od ręki choć ich temat nie był młody
http://a4-klub.pl/index.php?/topic/2544 ... ant/page-4
- Multifonika
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- Aeternus
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
pawel87, sprężyna wspomaga pracę siłownika. Z tym, że siłownik musi i tak mieć odpowiednią moc, długość, ale przede wszystkim musi mieć tyle miejsca, by po ściśnięciu siłownika zmieściła się tam sprężyna też odpowiedniej mocy i długości. Koledzy z a4klub jak i my zamawiamy sprężyny od jedynego dealera Firmy STEIN w Polsce.
Co do samych siłowników projekt jak i realizację zaproponowała firma KROSNO, która się tym zajmuje na co dzień. To nie taka prosta sprawa spełnić wszystkie wymagania. Nikt normalny nie ma takich wymagań jak my dlatego trzeba zrobić nowy typ siłownika. Firma ma w ofercie normalne siłowniki do naszych avantów ale o parametrach i wymiarach oryginałów.
Reasumując, taka ilość kompletów to minimum by w ogóle zacząć z nimi rozmowę. Bo samo opracowanie projektu, form itd itp trochę zajmuje i pochłania środków. W styczniu jak się uzbiera więcej chętnych i dogadam szczegóły z firmą można działać z zaliczkami na poczet wykonania usługi. Będę informował wszystkich o postępach.
Co do samych siłowników projekt jak i realizację zaproponowała firma KROSNO, która się tym zajmuje na co dzień. To nie taka prosta sprawa spełnić wszystkie wymagania. Nikt normalny nie ma takich wymagań jak my dlatego trzeba zrobić nowy typ siłownika. Firma ma w ofercie normalne siłowniki do naszych avantów ale o parametrach i wymiarach oryginałów.
Reasumując, taka ilość kompletów to minimum by w ogóle zacząć z nimi rozmowę. Bo samo opracowanie projektu, form itd itp trochę zajmuje i pochłania środków. W styczniu jak się uzbiera więcej chętnych i dogadam szczegóły z firmą można działać z zaliczkami na poczet wykonania usługi. Będę informował wszystkich o postępach.