(A6 C5 ) Czy maska pasuje z RS6 do ...
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
(A6 C5 ) Czy maska pasuje z RS6 do ...
Witam,
Chciałbym zapytać czy ktoś może wie czy maska z RS6 pasuje do zwykłej wersji po liftingu.
Pozdrawiam
Chciałbym zapytać czy ktoś może wie czy maska z RS6 pasuje do zwykłej wersji po liftingu.
Pozdrawiam
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
goly191 no nie umiem znaleźć tego postu ale mierzyłem tą maskę w garażu i powiem Ci że maska od RS6 jest tej samej szerokości w każdym punkcie co do C5 przed face liftingiem jak i po face. Zmierzyłem długość maski i w C5 do 2001r jest minimalnie dłuższa o jakieś 1,5cm nie miałem teraz zmierzyć w C5 po faceliftingu ale domyślam się że jest to samo.
Mam maskę od RS6 i właśnie kombinuje zmienić cały swój przód i wygląda na to że spasuje ale jeszcze muszę to pomierzyć dokładnie.
Mam maskę od RS6 i właśnie kombinuje zmienić cały swój przód i wygląda na to że spasuje ale jeszcze muszę to pomierzyć dokładnie.
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
maski w C5 przed a po lifcie sporo się różnią, lift dostał inne lampy, błotniki, no i maskę z pięknym dużym grillemmastercratorr pisze:Zmierzyłem długość maski i w C5 do 2001r jest minimalnie dłuższa o jakieś 1,5cm nie miałem teraz zmierzyć w C5 po faceliftingu ale domyślam się że jest to samo.
z tego co mi mówili, to np do C5 pasuje przód od S5, ale właśnie jak się cały zmienia, pojedynczo nie da rady
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
goly ale ja będę zmieniał cały przód lampy zderzak i właśnie między innymi maskę.
Mam od RS6 i chciałem zapytać czy spasuje czy nie muszę szukać maski od poliftowego.
Czekam jeszcze na lampy i szybę i będę w tedy go już oddawał do lakiernika.
Shoofel też tak myślę tylko źe narazie bez sensu zakładać bo nie jest pomalowana wolę zakładać gdy już będzie u lakiernika stał samochód rozebrany.
Ja jak to rozłoże to potem nie złożę.
Mam od RS6 i chciałem zapytać czy spasuje czy nie muszę szukać maski od poliftowego.
Shoofel też tak myślę tylko źe narazie bez sensu zakładać bo nie jest pomalowana wolę zakładać gdy już będzie u lakiernika stał samochód rozebrany.
Coś mi się wydaje, że błotniki (przedliftowe) spasują, ponoć tylko reflektor nie chce wejść, ale wystarczy lekko podszlifować (od środka) błotnik i wchodzi ładnie. Ale to tylko przypuszczenia.mastercratorr pisze:goly ale ja będę zmieniał cały przód lampy zderzak i właśnie między innymi maskę.
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7