Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

A6 2.8 quatrro - trzesienie ...

Nadwozie
ODPOWIEDZ
buczu
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

A6 2.8 quatrro - trzesienie ...

Post autor: buczu » 10 cze 2013, 22:16

Witam kolegów.

Pisze tutaj bo za bardzo nie wiem jak to zakwalifikować. Jak w opisie posiadam cudowne A6 2000r automat 2.8 quatrro oczywiscie BEZ gazowni i mam taki dziwny problem, że czuje dziwne wibracje na wolnych obrotach podczas postoju. Nie ma różnicy czy jest na biegu ( D ) czy luzie ( N ).

Szczegółowo chodzi oto, że jak siedze na miejscu kierowcy to na fotel przechodzą jakieś dziwne drgania. Nie na kierownice czy deske tylko fotel. I tu mam zagwostke bo nie wiem czy V6 tak mają lub ten typ tak ma czy cos jest nie tak. Po prostu na co dzien jezdze innym autem a cudenkiem mykam raczej weekendowo i dlatego mam dylemat.

Dodam, że rozrząd i paski są wymienione, oleje filtry oraz swiece również. Jak wyłącze klime to wibracje są mniejsze ale równiez są. Myślałem o poduchach ale raczej sa ok testy na ich sprawnosc wyszły pozytywnie.

Irytuje mnie po prostu to ze siedzac sobie w autku czuje jakbym siedział na fotelu masującym - może nie az tak wielkie są te wibracje ale najlepiej to odczucie oddaje ten przykład.

Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja