3 światło stopu
3 światło stopu
Siemka mam takie pytanko siedząc na stronie MotoKiller.pl znalazłem piękny bajer do naszych samochodzików. I pytanie moje jest takie czy ktoś wie gdzie takie cacko można kupić i za ile?? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wygooglowałem coś takiego: http://custombrakelights.com/catalog/pr ... ucts_id=37
No no to już coś, ale wraz nie mamy tego co bym chciałMarioMAX pisze:Wygooglowałem coś takiego: http://custombrakelights....?products_id=37

[ Dodano: 2013-04-18, 22:59 ]
no i się udało :D jutro powinienem mieć już u siebie to zrobione ;D jak będzie ok to wstawię fotki ;P
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Hubert21, oprucz fotek podziel się szczegółami jak to zdobyleś 

Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Tiptronic
Najprościej byłoby wyciąć szablon z czarnego materiału, którego nie przenikałoby światło żarówek, zawierający żądany przez nas tekst a następnie umieścić go na 'kloszu' tylnego światła stop - tak ja bym to zrobiłdługas pisze:Hubert21, oprucz fotek podziel się szczegółami jak to zdobyleś

Ale też jestem ciekaw rezultatu, tak więc Kolego Hubert21 przyłączam się do prośby o zdjątka

długas pisze:Hubert21, oprucz fotek podziel się szczegółami jak to zdobyleś
No i mam to co chciałem

tak to wygląda

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Pomysł niezły, diagnosta nie ma prawa się przyczepić - jest w przepisach kreślone że światło stop musi być barwy czerwonej - nie mam słowa o jego kształcieszalony pisze:ÂŚwietnie się prezentuje, i już zaczynam kombinować nad napisem ALLROAD do mojej bryczki, ale... Właśnie jest ale, jak to się ma do przepisów?Diagnosta czy policjant może się przyczepić do takiej lampki???

Dziękiszalony pisze:ÂŚwietnie się prezentuje, i już zaczynam kombinować nad napisem ALLROAD do mojej bryczki, ale... Właśnie jest ale, jak to się ma do przepisów?Diagnosta czy policjant może się przyczepić do takiej lampki???

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Kontakt:
Hubert21, Wygląda całkiem oryginalnie,dobra robota.Widzę że masz z tyłu lampy na jakie się czaję ale czy nie wywala ci błędu przez te ledy?
Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Kontakt:
Nie jest obowiązkowe - jeśli nie było zamontowane fabrycznie, przepisy nawet ustalają odległość trzeciego stopu od świateł. Także nie bądÂź taki pewien bo potem będzie zdziwienieHubert21 pisze:Dziękiszalony pisze:ÂŚwietnie się prezentuje, i już zaczynam kombinować nad napisem ALLROAD do mojej bryczki, ale... Właśnie jest ale, jak to się ma do przepisów?Diagnosta czy policjant może się przyczepić do takiej lampki???
a co do przepisów to trzecie światło "stop" nie jest obowiązkowe tak więc mogą mnie pocałować
sami wiecie gdzie

Ciesze, że się podobadługas pisze:Hubert21, Wygląda całkiem oryginalnie,dobra robota.Widzę że masz z tyłu lampy na jakie się czaję ale czy nie wywala ci błędu przez te ledy?

myślę, że nie trafi mi się taki służbistatomekkk1 pisze:Nie jest obowiązkowe - jeśli nie było zamontowane fabrycznie, przepisy nawet ustalają odległość trzeciego stopu od świateł. Także nie bądÂź taki pewien bo potem będzie zdziwienie![]()

- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Kontakt:
W tym przypadku to akurat chyba nie ma do czego - 3-ci stop jest, działa i jest świetnie widocznyHubert21 pisze:myślę, że nie trafi mi się taki służbistatomekkk1 pisze:Nie jest obowiązkowe - jeśli nie było zamontowane fabrycznie, przepisy nawet ustalają odległość trzeciego stopu od świateł. Także nie bądÂź taki pewien bo potem będzie zdziwienie![]()
a nawet jak się trafi to niech zabiera dowód jak chce
ściągnąć tego nie ściągę